یورونیوز به عنوان یکی از منابع خبری معتبر، همیشه در سرخط خبرهای دایر، مهم‌ترین رویدادهای ایران و جهان را در دو نوبت صبح و بعد از ظهر بررسی می‌کند. در ادامه به بررسی مهم‌ترین خبرهای عصر شنبه ۱۵ مارس ۲۰۲۵، که برابر با ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ است، می‌پردازیم.

این روز، تلاش‌های دولت ترامپ برای وضع مجدد محدودیت سفر برای شهروندان چندین کشور، از جمله ایران، مورد برجسته بود. منابع خبری اعلام کردند که این دولت تحometersch برای وضع یک ممنوعیت سفر جدید می‌کشد که اثرات چشمگیری بر بیش از ۴۰ کشور خواهد گذاشت. این محدودیت‌ها در سه گروه تقسیم شده‌اند: اولین گروه شامل ۱۰ کشور همچون ایران، سوریه، و کره شمالی است که به‌طور کامل از صدور ویزا محروم خواهند شد. گروه دوم شامل پنج کشوری است که صدور ویزای توریستی و دانشجویی برای آن‌ها مصWarehousedc و گروه سوم ۲۶ کشور دیگر که ممکن است صدور ویزای آن‌ها به‌طور موقت محدود شود.

در گام دیگری برای بهبود امنیت مرزی، اتحادیه اروپا برنامه‌ای برای راه‌اندازی سامانه اتیاس (ETIAS) تا سال ۲۰۲۷ مطرح کرده است. این سامانه مجوز سفر دیجیتالی برای شهروندان کشورهای غیرعضو اتحادیه اروپا خواهد بود که نیازی به ویزا ندارند. این برنامه قرار بود در سال ۲۰۲۶ اجرا شود، اما به دلیل مشکلات مختلف به تعویق افتاده است.

در حوزه‌ای دیگر، یکی از رهبران مهم دولت اسلامی عراق، به نام «ابو خدیجه»، به‌عملیات مشترک آمریکا و عراق کشته شد. این شخصیت از جمله خطرناک‌ترین تروریست‌های عراق و جهان شناخته می‌شد. این خبر مصادف با سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه به عراق بود، که در آن او قصد همکاری بیشتر با عراق در مبارزه با بازمانده‌های داعش را اعلام کرد.

در حوزه ورزشی نیز، یوفا در نظر دارد قانون تماس دوگانه با توپ در ضربات پنالتی را بازنگری کند. این قانون اخیراً در بازی بین آتلتیکو مادرید و رئال مادرید در لیگ قهرمانان باعث سقوط ضربه پنالتی خوله‌ان آلوارز شد و به همین خاطر اتلتیکو از راهیابی به مرحله بعدی مسابقات بازماند.

توسط jahankhabari.ir