**در جمع‌شایی با خیران و مسئولین مؤسسات خیری، پزشکیان:**

در جمع‌شایی ای که امروز، شنبه 25 اسفند، مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری، با گروهی از خیرین و مسئولین مؤسسات خیری برگزار شد، پزشکیان گفت: «در این جمع هم احساس غم دارم و هم غرور. غم از آن است که مشکلات زیادی برای مردم وجود دارد که با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، و غرور از این است که انسان‌های خیراندیش و بزرگوار کocy‌ایه‌های خود را برای کاهش این مشکلات استفاده می‌کنند.»

پزشکیان در مورد نقش مهم خیرین در توسعه اجتماعی اظهار کرد: «مهم‌تر از داشتن پول دولت، این است که به مردم اعتماد داشته باشیم. در دوران مسئولیتم در دانشگاه، با وجود محدودیت‌های مالی، با استفاده از همت و هم‌افزایی مردم، استان را از وضعیت نامناسب بهداشتی و درمانی به جایی رساندیم که امروز از امکانات لازم برخوردار است.»

او از تجربیات موفق در ساخت خانه‌های بهداشت و بیمارستان‌ها با همت مردم یاد کرد: «وقتی با مشکلات بهداشتی روبرو بودیم، تنها راه بهره‌گیری از همت مردم بود. خیرین بزرگ و حتی کارگران و روستاییان همت کردند تا در کمتر از یک سال، بیش از 900 خانه بهداشت ساخته شوند.»

پزشکیان به نقش مهم خیرین در ساخت بیمارستان‌های بزرگی همچون بیمارستان 500 تخت‌خوابی مردانی آذر اشاره کرد و گفت: «این بیمارستان‌ها که امروز به صدها بیمار خدمات می‌رسانند، نمونه‌ای از تأثیر مشارکت مردمی در رفع کمبودهای بهداشتی و درمانی کشور هستند.»

او بر اهمیت توسعه آموزش و پرورش تأکید کرد: «اگر در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم، می‌توانیم آینده‌ای متفاوت برای کشور رقم بزنیم. فرزندانمان باید در مسیر درستی قرار گیرند تا مشکلات اجتماعی کشور از بین برود.»

پزشکیان به نیروی مردمی و مشارکت جامعه در توسعه زیرساخت‌ها اشاره کرد: «با تلاش مشترک مردم و دولت، می‌توانیم قدم‌های بزرگی برای ساخت کشور برمی‌داریم. دریمایی بسیار مهم است که با هم کار کنیم و برای کشور و مردم خود تلاش کنیم.»

در پایان، پزشکیان گفت: «ما به همت و هم‌افزایی مردم اعتماد داریم. هدف ما کار کردن برای مردم است، و تا زمانی که این جایگاه را داریم، تلاش خواهیم کرد تا مشکلات را حل کنیم.»

**انتهای پیام**

توسط jahankhabari.ir