**تحلیل و خبر روز: مجلس خبرگان رهبری بیانیه جدیدی صادر کرد**

به تحلیل گروه سیاسی دفاع‌پرس، مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای جدید، به ضرورت رعایت شرع و قانون در جامعه دینی تأکید کرده است. اين بیانیه طی چند مورد، نکات مهمی را به مسئولان و جامعه ت OpCode کرده است.

متن کامل بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

همه‌ی مسلمانان می‌دانند که حجاب در فرهنگ اسلامی و شریعت، واجب و یک ضرورت شرعی است و در فرهنگ خالص ایرانی‌ها همیشه به عنوان هنجار پذیرفته‌شده و رCrime جامعه تثبیت شده است. رعایت حجاب در جامعه اسلامی نه‌تنها وظیفه شرعی است، بلکه رعایت هنجار تاریخی و دستیار قوام خانواده‌های ایرانی محسوب می‌شود. ولی متأسفانه برخی از دشمنان با ترویج فرهنگ غربی و روش‌های منحط، سعی دارند ارزش‌ها و هنجارهای تحصیل کرده را از بین ببرند و احساسات پاک جوانان، به‌ویژه زنان و دختران عفیف ملت ما را تهدید کنند. این باعث خواهد شد که شهرت خانواده‌های ایرانی زیر سؤال برود و بنیان‌های اجتماعی و اخلاقی این کشور تحت تأثیر قرار گیرند.

مجلس خبرگان رهبری، ضمن تبریک ماه نوروز و قبولی عبادات عموم هموطنان، به برقراری شرع و قانون در جامعه دینی و به ویژه در ماه لایق‌العبادة رمضان تأکید کرده است. در این بیانیه، از زنان و دختران ارجمند ایران اسلامی که در نظام اسلامی مقام ویژه‌ای دارند، خواسته شده است که بر حفظ کرامت انسانی خود توجه کنند و رعایت حجاب و عفاف را جدی بگیرند.

همچنین، از مسئولان محترم مورد تقدير درخواست شده است که برای گسترش نظم‌های اسلامی و حفظ هنجارهای اجتماعی جهت مقابله با فرهنگ‌های انحرافی و بی‌حجابی، تلاش کنند. این کار نه‌تنها مورد درخواست شهروندان مؤمن و دیندار است، بلکه برای حفظ اصول و مبانی نظام اسلامی نیز ضروری می‌شود. مشمولان باید با برنامه‌ریزی دقیق و موجه، در مقابل توطئه‌های دشمنان برای ایجاد انحرافات اخلاقی، به‌ویژه در حوزه حجاب و عفاف، ایستادگی کنند.

والسلام علی عبادالله الصالحین.

محمدعلی موحدی کرمانی
رئیس مجلس خبرگان رهبری

انتهای پیام/381

توسط jahankhabari.ir