**افشین: ساخت مسکن نخبگان در ۱۵ استان شروع می‌شود؛ در تهران هنوز فعالیت نداشتیم**

با گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، حسین افشین، معاون علمی‌ و فناوری ریاست جمهوری، صبح امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه با بنیاد شهید و امور ایثارگران، اعلام کرد: نخبگی و ایثار دو مفهومی هستند که از هم جدا نمی‌شوند. در دوران دفاع مقدس مواجهه با یک نوع ایثارگری داشتیم، اما امروز با نوع دیگری از این مفهوم آشنا هستیم که تفاوت‌هایی نسبت به آن دوران دارد.

افشین اضافه کرد: تفاهم‌نامه‌ای که با بنیاد شهید امضا می‌کنیم، هدف آن ایجاد صندوق مشترک است تا حمایت‌ها و شناسایی نخبگان به راحتی انجام شود. در مورد حمایت از نخبگان علوم انسانی و هنر، در حال تلاش‌های خود برای تعیین سازوکارهای مخصوص این دو حوزه هستیم.

وی بیان کرد: به منظور پشتیبانی از نخبگان ایثارگر، پنج پروژه را که بنیاد شهید معرفی کرده، به نخبگان ایجادگر واگذار خواهیم کرد. در زمینه ساخت مسکن نخبگان نیز، در ۱۵ استان کار‌هایی را آغاز خواهیم کرد. البته در تهران هنوز فعالیتی نداشتیم و در حال تلاش برای پیش‌بینی زمین مناسبی برای این هدف هستیم. علاوه بر این، در زمینه هوش مصنوعی نیز فعالیت‌هایی آغاز کرده‌ایم که نمونه‌ای از آن، واگذاری پروژه‌هایی به دانشگاه‌ها برای ایجاد رقابت بین آنها است.

توسط jahankhabari.ir