ایرنا: محمد جعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در جلسه هیئت دولت و در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت: استفاده از برخی کلمات برای ایشان که حدود یک نیم قرن به مطالعه و تفسیر نهج‌البلاغه و قرآن پرداخته‌اند، معتبر نیست. او اضافه کرد: رئیس‌جمهور نه تنها این آیین‌ها را می‌خواند بلکه آن‌ها را به عمل نیز درمی‌آورند و حضور آن‌ها در میان علما و مراجع دینی خاصیت خاصی را دارد که از مورد احترام ورزیدن آن‌ها پرهیز نکرد.

در مورد تجمعات عمومی، قائم‌پناه گفت: در جمهوری اسلامی، آزادی تجمع تضمین شده است، اما استفاده از کلماتی که نسبت به رئیس‌جمهور بافته می‌شود، باید متناسب با سمت و مقام او باشد و باید عرفان و احترام لازم را مشتمل باشد.

او همچنین درباره استعفای محمد جواد ظریف اظهار داشت: اعضای دولت او را حمایت می‌کنند و اختلافی ندارند. او اضافه کرد: استعفای ظریف بر خلاف مایه‌ای برای ناراحتی ماست، اما این تصمیم شخصی مادام ظریف بوده و به دلیل مسائل سیاسی اتخاذ شده است. قائم‌پناه برآمد: رئیس‌جمهور نه موافقت کرده و نه مخالفت، اما اعلام خارج شدن ظریف ممکن است به عنوان کناره‌گیری تلقی شود.

توسط jahankhabari.ir