آیت‌الله محمود رجبی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، در گفت‌وگویی با سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجاب را به‌عنوان یکی از عوامل بهداشت فردی و جامعه معرفی کرد و ضرورت اجرای قانون حجاب و عفاف را توصیف کرد. او این قانون را لازم الاجرا شمرد و اشاره کرد که عدم اجرای آن می‌تواند منجر به تزلزل سایر قوانین شود.

رجبی، فرایند تصویب قانون حجاب را اصولی و دقيق شمرد و با تمرکز بر اهمیت اجرای آن، افزود که اجرای این قانون، همانند سایر قوانین، برای همه شهروندان الزامی است. حجاب برای وی، از قالب یک حکم دینی خارج شده و به یک قانون لازم‌الاجرا در کشور تبدیل گشته است.

در پاسخ به انتقاداتی که اجرای این قانون را منجر به تنش‌های جامعه‌ای می‌دانند، رجبی خبر داد که مبارزه با حجاب از سوی دشمنان نظام اسلامی امری آشکار است. او بر خودآگاهی و سیاست‌زدن در این زمینه تأکید کرد و از مسئولان حمایت از این قانون را درخواست کرد.

در نهایت، رجبی از اجرای این قانون در کوتاه‌ترین مدت ممکن توسط رئیس محترم مجلس و رئیس‌جمهور خواستار شد و از همکاری مردم و پشتیبانی روحانیون برای رسیدن به اهداف این قانون تقویت ملی خبر داد.

توسط jahankhabari.ir