محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در مورد استیضاح ناصر همتی بیان کرد: “بنا بر نگاه من که تا ظهر در مجلس حضور داشتم، اختلاف آرا بسیار نزدیک بود. این امر نشان می‌داد که هم امکان داشت استیضاح رأی بیاورد و هم امکان عدم رأی دادن وجود داشت.” ایشان نیز استوقف کرد که “همتی که ۳۰ دقیقه وقت مذاکره داشت، فقط ۹ دقیقه از آن را بهره‌برداری کرد.”

به‌گزارش شهرآرانیوز، رئیس مجلس تأکید کرد که مجلس مسئولیت‌هایی دارد و باید وظایف ذاتی خود را انجام دهد. اما در میان دوستان و همکاران اختلاف نظری وجود داشت. گروهی به نظر می‌رسید که می‌خواستن فرصت بیشتری به مؤسسات بدهند و معتقد بودند که زمان استیضاح پیش‌آمده است، در حالی که گروه دیگری معتقد بود که باید فرصت داده شود.

قالیباف با ااظهار اینکه “موقعیت نیست که استیضاحی وفاق را به هم بزند”، می‌افزاید: “مجلس و دولت در بحث‌ها و جریان‌های اقتصادی هم‌利用您的 هستند. مثال‌هایی مانند موضوعات کالابرگ و انرژی‌های تجدیدپذیر که در حال پیگیری‌اند، این تطابق را نشان می‌دهد.”

او دلیل استیضاح را این‌گونه توضیح داد: “همتی خوب دفاع نکرد و این باعث شد تقریبی نزدیک از تصمیم‌گیری در تصویب استیضاح باشد. وقتی که ایشان ۳۰ دقیقه فرصت داشت، فقط ۹ دقیقه از آن استفاده کرد.”

با تأکید بر اینکه استیضاح سیاسی نبوده و کاملاً اقتصادی بوده‌است، قالیباف گفت: “ما دانسته‌ایم که پشت نظارت، حمایت و کمک به دولت نیز قرار داریم. هم دولت، هم وزرا و رئیس‌جمهور این احساس را دارند. امیدوارم همراه دولت، گام‌های مؤثری برای کاهش مشکلات برداریم.”

توسط jahankhabari.ir