![نوروز 1404](/files/fa/news/1403/12/30/134643_368.jpeg)

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال 1404 هجری شمسی، سال جدید را «سرمایه‌گذاری برای تولید» معرفی کردند.

به گزارش ایلنا، آیت‌الله خامنه‌ای اشاره کردند که آغاز سال نو مصادف با شبهای قدر و روزهای شهادت حضرت علی (ع) است و امیدواری کردند که برکات ایام مبارکه بر تمام مردم عزیز ایران و همه کسانی که از آغاز سال نو لطافت می‌یابند، من Jose به خیر آید.

ایشان سال 1403 را سالی پر از حوادث و چالش‌های متعدد توصیف کردند. نمونه‌هایی از این حوادث عبارتند از شهادت تعدادی از مستشاران ایران در دمشق، شهادت آقای رئیسی رئیس‌جمهور محبوب مردم ایران و حادثه‌های زکمکننده ای که در تهران و لبنان رخ داد. این حوادث باعث شد تا ملت ایران و امت اسلامی عناصر ارزشمندی را از دست بدهند.

رهبر انقلاب مشکلات اقتصادی و فشارهای پایین‌دهنی به‌ویژه در نیمه دوم سال را از مهم‌ترین چالش‌های 1403 بررسی کردند. در مقابل این مشکلات، قوت اراده و روحیه معنوی ملت ایران و اتحاد کامل آن‌ها برجسته بود. این قدرت در مواجهه با مصیبت فقدان رئیس‌جمهور، شعارها و روحیه بالای مردم مشخص شد که نشان‌دهنده آن بود که حتی مصیبت‌های شدید نمی‌توانند احساس ضعف در میان مردم ایجاد کنند.

براگزیدگی همراه با مهلت قانونی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و خروج کشور از وضعیت خلأ مدیریتی با انتخاب رئیس‌جمهور و تشکیل دولت، دیگری از نشان‌های اتحاد و قوت روحی‌ملت بود. در مواجهه با مشکلات مردم لبنان و فلسطین، ملت ایران با سخاوت و جوامع‌بینی قابل توجه‌ای، کمک‌های زیادی به برادران و خواهران اسلامی خود فرستاد.

آیت‌الله خامنه‌ای کمک‌های شگفت‌انگیز مردمی به مقاومت، به‌ویژه هدیه‌ی طلا از جانب زنان ایران، را از مهم‌ترین وقایع ماندگار این سال اعلام کردند و افزودند که قوت اراده و اهداف راسخ ملت و قدرت معنوی مردم ایران فراتر از بحران‌ها، ارزشمندترین سرمایه‌ای برای آینده و استمرار تفضلات الهی بر این کشور است.

در بخشی دیگر از پیام، رهبر انقلاب با اشاره به نامگذاری سال 1403 به جهش تولید با مشارکت مردم، مشکلاتی را که وجود داشت و از تحقق این شعار جلوگیری کردند، بررسی کردند. برای اینکه سال نو با موفقیت هدف خود را برساند، شعار اصلی این سال به مسائل اقتصادی و سرمایه‌گذاری توجه پیدا کرد. ایشان تأکید کردند که جهش تولید و برطرف کردن مشکلات معیشتی نیازمند تحقق سرمایه‌گذاری در بخش تولید است.

آیت‌الله خامنه‌ای به نقش اساسی دولت در ایجاد زمینه برای سرمایه‌گذاری شهروندی دلالت کردند و افزودند که در صورت عدم شرایط سرمایه‌گذاری مردمی، دولت باید به عنوان جایگزین وارد می‌شود تا سرمایه‌گذاری در بخش تولید را به وجود آورد.

در نهایت، رهبر انقلاب ایران از دولت و مردم برای برنامه‌ریزی و کار مشترک بهتر در زمینه تولید و افزایش سرمایه‌گذاری خواسته و ابراز امیدواری کردند که حاکمی بر مشکلات معیشتی شامل شود.

در عرض تکلم خود، آیت‌الله خامنه‌ای تجاوز‌های رژیم صهیونیستی به فلسطین را جنایت‌های بزرگ و فاجعه‌آفرین توصیف کردند. ایشان تأکید کردند که این مسئله، مسئله کل امت اسلامی است و لازم است همه برای مقابله با این جنایات یکپارچه شوند. هم‌چنین همه آزادگان جهان، به‌ویژه در اروپا و آمریکا، باید برای جلوگیری از کشتار کودکان و تخریب خانه‌ها و آواره‌سازی مردم فلسطین تلاش کنند.

رهبر انقلاب امریảyه عربستان در حملات به یمن را نیز یک جنایت دیگر توصیف کردند و تأکید کردند که امری الحي از هر دست انجام شده و یا احتمالاً با موافقت آمریکا انجام شده است.

در پایان سخنان خود، آیت‌الله خامنه‌ای آرزوی همسو و موفقیت برای امت اسلامی و حکمت، توفیق و اتحاد کامل ملت ایران تا پایان فصل نوروز 1404 را شرح دادند. امیدواری کردند که قلب مقدس حضرت ولی‌عصر (عج) و روح مطهر امام خمینی و شهیدان راضی از مردم ایران و موفقیت‌های آینده آن‌ها باشد.

توسط jahankhabari.ir