امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، در مذاکره‌ای به توانمندی‌های ارتش اشاره کرد. او گفت: “تلاش‌های زیادی در جهت ارتقای توان ارتش برای انجام مأموریت‌ها انجام شده است که این تلاش‌ها در نیروهای زمینی، هوایی، پدافند، دریایی و همچنین قرارگاه‌های پدافند هوایی از نزدیک قابل مشاهده است.”

سیاری با اشاره به توان ارتش برای مقابله با تهدیدات، ادامه داد: “اگر اقدامی علیه ایران اسلامی صورت گیرد، متجاوزان را مجازات خواهیم کرد.” او بر اهمیت وجود یک نیروی انسانی مؤمن و معتقد به ارزش‌های جمهوری اسلامی تاکید کرد و گفت: “نیروهای ارتش آموزش‌های لازم را در شرایط سخت دیده‌اند و می‌توانند در بدترین وضعیت‌ها پاسخ دشمن را بدهند.”

سیاری همچنین به ضرورت برخورداری از تجهیزات قدرتمند اشاره کرد و گفت: “ارتش با وجود تحریم‌های گسترده دشمنان، با همت کارکنان و هدایت‌های رهبر انقلاب، توانسته است به تجهیزات مورد نیاز خود دست یابد.” او افزود: “امروز در لبه دانش حرکت می‌کنیم و تحولات زیادی در نیرو‌های مختلف ارتش رخ داده است. سامانه‌ها، مهمات و تجهیزات زیادی به یگان‌های ارتش اضافه شده است.”

او با تأکید بر توجه به جنگ‌های نرم، سخت و نوین مانند جنگ شناختی و حوزه‌های پهپادی، الکترونیک و سایبری، گفت: “ما در این حوزه‌ها پیشرفت قابل توجهی داشته‌ایم.” سیاری همچنین اشاره کرد: “ما آماده‌ایم برای مقابله با هرگونه تهدید و به امکانات موجود بسنده نمی‌کنیم، نگاه ما به آینده است.”

در نهایت، سیاری افزود: “ارتقای توان دفاعی و بازدارندگی کشور، اولویت نخست ارتش برای سال آینده خواهد بود.”

توسط jahankhabari.ir