### پیام محکومیت جنایات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی توسط آیت الله نوری همدانی

**به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی، یکی از مراجع تقلید، در محکومیت جنایات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشورهای یمن، سوریه و نوار غزه، پیامی صادر کرد.**

متن این پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بار دیگر رژیم سفاک و نامشروع صهیونیستی به جنایتی عظیم روی آورده و در حال قتل‌عام زنان، مردان و کودکان در نوار غزه است. این جنایت دردناک در زمانی صورت می‌گیرد که رئیس جمهور جنایتکار آمریکا به صلح تضمین داده بود.

امروز رژیم کودک‌کش صهیونیستی بار دیگر نشان داد که به هیچ تعهدی پایبند نیست و به راحتی عهد‌شکنی می‌کند و این عمل وحشیانه را زمینه‌سازی برای نابودی کامل ملت مظلوم فلسطین می‌کند. این عدم پایبندی به تعهدات برای همگان عبرت است و نشان می‌دهد که مستکبران جز به منافع خود به چیزی توجه نمی‌کنند و برای دستیابی به اهداف خود، از هیچ جنایتی صرف‌نظر نمی‌کنند.

مانند چیز دیده‌شده، با تربیت تروریست و تغییر ظاهر آن‌ها، ملت مظلوم سوریه را نیز می‌کشند. بدون هیچ توجه و هیچ بررسی، آمریکا و هم‌پیمانانش به ملت مظلوم یمن حمله می‌کنند. در این میان، نهادها و مراکز بین‌المللی و مدعیان دروغین حقوق بشر، سکوت مرگبار را برگزیده‌اند و در مقابل این نسل‌کشی‌ها در یمن، سوریه و غزه، هیچ عکس‌العملی نشان نمی‌دهند.

ما ضمن محکوم کردن این جنایت دردناک، از همه ملت‌های آزاده می‌خواهیم که از هرگونه کمک مادی و معنوی دریغ نکنند و حمایت خود را از این ملت‌های ستم‌دیده اعلام کنند.

قم مقدس
حسین نوری همدانی

توسط jahankhabari.ir