به گزارش خبرگزاری شهراورد؛ حسام شبات، خبرنگار فلسطینی، در جریان حملات هوایی به مناطق شمال غزه، در خیابان صلاح‌الدین، توسط ارتش اسرائیل به شهادت رسید.

ساعت‌ها پیش‌تر هم محمد منصور، خبرنگار دیگری از پایگاه خبری فلسطین الیوم، در هجوم به منزلش در شهر خان یونس در جنوب غزه، توسط ارتش اسرائیل کشته شد و همسرش نیز در این حمله یشکسته شد.

حسام شبات در آخرین پست خود در شبکه اجتماعی ایکس، برای مرگ محمد منصور عزای خود را اعلام کرده بود.

یهودیان صهیونیست در تلاش برای فروبودن صدای حقیقت‌گویان در نوار غزه، از آغاز عملیات نظامی خود در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، بیش از ۲۰۸ خبرنگار و روزنامه‌نگار را با تبعیض‌های بین‌المللی درمی‌]=> کشته‌اند.

در طول این جنگ نابرابر، سازمان‌های خبری، حقوق بشر و بین‌المللی برای ایمنگردی خبرنگاران تحصیلات قابل توجهی صادر کرده‌اند، اما اسرائیل با بی‌پناهی و بی‌اعnip تأکید بر همجław را همچنان ادامه می‌دهد.

این حملات نه تنها به خبرنگاران محدود نیست، بلکه صهیونیست‌ها صدها کاپیتان کمک‌رسانی از سازمان‌های ملی و بین‌المللی را نیز هدف قرار داده‌اند، که در جریان این جنگ نسل‌کشی تنها به خاطر کمک‌رسانی به زخمیان و نجات افراد غیرنظامی فلسطینی، بر زمین خوار آموخته‌اند.

حدود ۵ ماه پیش، در ۲۷ مهر ۱۴۰۳، آژانس کمک‌رسانی ملل متحد برای پناه‌ندگان فلسطینی در خاورمیانه (اونروا) اعلام کرد که تعداد کارکنان کشته شده این آژانس در نوار غزه به ۲۳۱ نفر افزایش یافته و تا دوم آذر (حدود ۴ ماه پیش) این تعداد به ۳۳۳ نفر رسیده است.

مبدأ: ایرنا

توسط jahankhabari.ir