Salman Rushdie در این فصل از سال، مجموعهای از داستانها و رمانهای کوتاه جدید خود را به چاپ خواهد رساند. این اثر اولین کتاب خیالی او بعد از حملهای است که در سال ۲۰۲۲ بر او وقوع پیدا کرد و به آسیبهای جدی انجامید.
ناشر «رندوم هاوس» در اعلامیهای روز پنجشنبه، انتشار کتاب «ساعت یازدهم» را که در ۴ نوامبر به چاپ میرسد، معرفی کرد. این کتاب شامل پنج داستان و رمان کوتاه فصلی است که با هم هماهنگ شده و به طلاشهای جاودانه لحظات آخرین زندگی پرداختهاند.
بر اساس اطلاعات رندوم هاوس، این مجموعه شامل شخصیتهای متمایزی است، از جمله ستارهای موسیقایی با استعداد شگفتانگیز، روح یک استاد دانشگاه کمبریج که به دانشجویی کمک میکند تا از آزاری که او را مدتها شکنجه کردهاست انتقام بگیرد، و مربیای ادبی که به طور اسرارآمیزی فوت کردهاست.
داستانهای «ساعت یازدهم» در سه منطقه اصلی فعالیت سلمان رشدی، یعنی هند، انگلیس و ایالات متحده، قرار دارند. رشدی در بیانیهای که توسط رندوم هاوس منتشر شد، به مسائلی اشاره کرد که در طول نوشتن این کتاب فکر کرده است: مرگ، بمبگذاری، وداع، بریتانیا (بهویژه کمبریج)، خشم، آرامش و آمریکا.
رشدی همچنین اعلام کرد که این داستانها، بر película تفاوتهای آنها در مکان، روایت و سبک، با یکدیگر در گفتوگو هستند و با دوی محیطی که به عنوان مقدمه و پایان مجموعه آمدهاند، ارتباط دارند. او امیدوار است که خوانندهها این پنج داستان را بهعنوان یک مجموعه واحد ببینند و از آن لذت ببرند.
رشدی با رمان «بچههای نیمهشب» که برنده جایزه بوکر شد، شهرت یافتهاست. از دیگر آثار او میتوان به رمانهای «شرم»، «آه کشیدن مورو» و «شهر پیروزی» اشاره کرد. او مجموعه «شهر پیروزی» را چند ماه قبل از حملهای که در موسسه چتامو در نیویورک غربی بر او وقوع پیدا کرد، به پایان رساند.
در فوریه، رشدی که ۷۷ ساله است، به همان منطقه بازگشت و در دادگاه محاکمه مهاجم خود، هادی مطر، شهادت داد. هیئت منصفه مطر را به تهمتهای حمله و مسعی به قتل مجازات کرد، که میتواند تا ۲۵ سال زندان در پی داشته باشد. قاضی تاریخ صدور حکم را به روز ۲۳ آوریل مندرج کرده است.
رشدی خاطرات خود از این حمله و روند بهبودی و بازگشت به نویسندگی خود را در کتاب «چاقو» که در سال گذشته منتشر شد، نوشت. این کتاب یکی از نامزدهای نهایی جایزه ملی کتاب بود. رشدی از نویسندگی داستانها بهعنوان نماد بازیابی قدرت تخیل خود یاد کرده است.
روحالله خمینی، پس از انتشار رمان «آیات شیطانی»، فتوای ارتداد رشدی را صادر کرد و این نویسنده اصلی هندی مجبور به زندگی مخفیانه شد. در اوگуст ۲۰۲۲، رشدی در نیویورک توسط یک فرد مسلمان حمله شد و یک چشمش را از دست داد و آسیبهای عصبی دائمی بر او وقوع یافت.
رشدی هنگام تبلیغ کتاب «چاقو» در سال ۲۰۲۴ گفته بود که قبل از نوشتن این خاطرات، تلاش میکرد به نویسندگی داستانهای خود برگردد، اما نتوانست حملهای را که تجربه کرده بود نادیده بگیرد. او اضافه کرد که اول اصلاً میخواسته این کتاب را بنویسد، اما خود به خود گفت که یک حادثه مهمی برای او وقوع یافته است.