رهبر انقلاب اسلامی در پیام تلویزیونی به مناسبت روز جهانی قدس، به اهمیت راهپیمایی امسال اشاره کرده و آن را بیشتر از راهپیمایی‌های قبلی می‌داند. بر اساس اظهارات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، راهپیمایی روز قدس نه‌فقط نشانه‌ای از اتحاد و اقتدار ملت ایران است، بلکه نشان‌دهنده پایداری ایرانیان در حمایت از فلسطین و مقاومت در برابر آزاردهنده‌ها است.

در این پیام، رهبر اسلامی بر این نکته تأکید کرد که این راهپیمایی در هر وضعیات آب و هوایی و حتی در زمان‌های روزه، در تمام نقاط کشور از جمله شهرهای بزرگ و کوچک و حتی روستاها برگزار می‌شود. او گفت: «بی‌شک، راهپیمایی روز قدس یکی از افتخارهای اصلی ملت ایران است.»

علاوه بر این، اهمیت خاصی به راهپیمایی امسال داد و گفت: «ملت‌های دنیا طرفدار ما هستند، اما برخی دولت‌ها که مخالف هستند، برای ضعیف کردن ملّت ایران به این ترفندها می‌бегируют. با این همه راهپیمایی‌های شما در روز قدس تمام این ادعاهای باطل را بی‌ربط می‌کنید.»

رهبر انقلاب در نهایت آرزوی موفقیت برای شرکت‌کنندگان در این رویداد داشت و اعلام کرد: «ان‌شاءالله خدا کمکتان کند تا راهپیمایی امسال یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و باعزت‌ترین راهپیمایی‌ها باشد.»

انتهای پیام/

توسط jahankhabari.ir