با افزایش محبوبیت لوازم آرایشی کره جنوبی در ایالات متحده، بزرگترین بازار جهانی برای محصولات زیبایی، استارت‌آپ های فعال در بخش زیبایی در این کشور، شاهد افزایش تقاضا برای داد و ستدهای این بخش هستند.

آگهی

بر اساس گزارش کمیسیون تجارت بین‌الملل ایالات متحده، سئول سال گذشته با پشت سر گذاشتن فرانسه به بزرگترین صادرکننده لوازم آرایشی به آمریکا تبدیل شد.

سال گذشته، ارزش محموله‌های لوازم آرایشی کره جنوبی به رکورد ۱۰.۲ میلیارد دلار رسید که در مقایسه با ۷.۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ میلادی رشد چشمگیری را نشان می‌داد.

این باور وجود دارد که یکی از دلایل رشد این صنعت در کره جنوبی، گسترش فعالیتهای فرهنگی این کشور در سطح بین‌الملل در چهارچوب کی-پاپ و کی-دراما است که باعث شده صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی این کشور در کنار بخش غذا و آشپزی کره جنوبی به رونق بی سابقه‌ای برسد.

جلب توجه جهانی به کی-پاپ و کی-دراما باعث شده است که شرکت‌ها در کنار آن به تبلیغ گسترده محصولات مختلف از کرم‌های حاوی کلاژن ۲۲.۹۹ دلاری تا ماسک‌های LED با بهای ۲۳۵۰ دلاری بپردازند و در این میان، بازار ایالات متحده نیز هدف اصلی آنها باشد.

در این میان، غول‌های لوازم آرایش فرانسوی نیز بیکار ننشستند و خرید شرکتهای تولیدکننده لوازم آرایش کره‌ای را آغاز کردند.

بر همین اساس بطور مثال شرکت سرمایه گذاری فرانسوی «Archimed» سال گذشته شرکت فناوری مراقبت از پوست زیبایی «Jeisys Medical» را خریداری کرد که محصولاتش توسط لی یانگ آئه، بازیگر کره‌ای تبلیغ می‌شود.

شرکت سهامی خصوصی محلی «KL & Partners» نیز قصد دارد کارخانه «Manyo Factory» را که سازنده سرم نمایش داده شده در یک سریال تلویزیونی کره‌ای پرطرفدار است، از آن خود کند.

به گفته یون جونگ پارک، تحلیلگر شرکت سئول هانا سکیوریتس، در حال حاضر برندهای کره ای حدود ۲۲ درصد از بازار فروش محصولات آرایشی خارجی را در ایالات متحده و حدود ۴۰ درصد را در ژاپن در اختیار دارند.

شرکت COSRX که توسط شرکت تواید لوازم آرایشی کره‌ای Amorepacific در اکتبر ۲۰۲۳ خریداری شد نیز در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از درآمد خود را از مسیر فروش محصولاتش در ایالات متحده و اروپا به دست می‌آورد.

انتظار می‌رود که امسال نیز رونق قابل توجه فروش محصولات آرایشی کره جنوبی و به تبع آن بازار داغ دست به دست شدن شرکت‌های تولید کننده این محصولات توسط کمپانی‌های بین‌المللی ادامه داشته باشد.

بطور مثال هم اکنون اخبار زیادی درباره احتمال فروش Classys وجود دارد؛ یک شرکت سازنده لوازم آرایشی که شرکت «Bain Capital» مستقر در بوستون، آن را در سال ۲۰۲۲ میلادی به مبلغ حدود ۶۷۰ میلیارد وون خریداری کرد.

شرکت خدمات مالی «Bain Capital» سابقه خوبی در سرمایه‌گذاری‌ روی محصولات زیبایی کره‌ای همچنین فروش سهام آنها دارد. این شرکت سهام شرکت هوگل، سازنده سم بوتولینوم را نیز در سال ۲۰۲۱ میلادی به قیمت ۱.۵ میلیارد دلار و سهام شرکت لوازم آرایشی Carver Korea را نیز به قیمت ۲.۷ میلیارد دلار فروخت و به پول تبدیل کرد.

رونق فروش برندهای کره‌ای در آمریکا همزمان با رکود مصرف در چین است. استارت‌آپ‌های لوازم آرایشی برای تقویت حضور در ایالات متحده و از طریق مشارکت با Costco و Amazon، سعی دارند همچنان بازاریابی آنلاین خود را بویژه از مسیر TikTok و Reddit گسترش دهند.

مطالعات انجام شده با توجه به گسترش بازاریابی‌ها از مسیر TikTok و Kantar در سال گذشته همچنین نشان داد که خرید جهانی محصولات فرهنگی کره تا سال ۲۰۳۰ میلادی تقریباً دو برابر شود و به رقم ۱۴۳ میلیارد دلار برسد.

چشم‌اندازهای خوش‌بینانه برای شرکت‌های لوازم آرایشی کره جنوبی در حالی قابل تصور است که همزمان برندهای جهانی مانند «استی لادر» کاهش فروش خالص را برای سه ماهه نخست سال جاری میلادی پیش‌بینی کردند. شرکت تولیدکننده ژاپنی Shiseido نیز با تقاضای پایین برای محصولاتش بویژه در چین دست و پنجه نرم می‌کند.

آگهی

تولید کننده محصولات مراقبت شخصی کره جنوبی «Kolmar Korea» به زودی دومین کارخانه خود را در ایالات متحده افتتاح خواهد کرد تا پاسخگوی تقاضای فزاینده مشتریان در آمریکای شمالی باشد.

شرکت کره‌ای «CJ Olive Young» که معادل شرکت «Sephora» در کره جنوبی است، در کنار داشتن حدود ۱۴۰۰ فروشگاه در این کشور، همچنان به استارت آپ‌های محلی مشاوره بازاریابی ارائه می‌دهد تا فروش محصولاتش در خرده فروشی‌ها را نیز افزایش دهد.

شرکت «CJ Olive Young» همچنین قصد دارد به زودی اولین شعبه خود را در ایالات متحده افتتاح کند. تصمیم به بازگشایی این شعبه، پس از مشاهده ۱۴۰ درصد رشد فروش به مسافران خارجی در سال ۲۰۲۴ میلادی گرفته شد.

source

توسط jahankhabari.ir