### به روز شده در: ۲۸/۰۳/۲۰۲۵ – ۱۶:۴۸ +۱ گرینویچ
در ویدئوهایی که از لحظات وقوع زلزله قوی روز جمعه در جنوب شرق آسیا منتشر شدهاند، میتوان مشاهده کرد که ساختمانهای پایتخت تایلند، بانکوک، نیز به تکان خوردن میپردازند. نیز علت این زلزله، ساکنان شهر به تلاش هستند تا به سرعت به مکانهای امن برساند.
زلزلهای با د鞒ت ۷.۷ در مقیاس ریشتر که مرکز میانمار را در روز جمعه رنگWD و رنگ شدهاست، تأثیرات خود را در پایتخت همسایه، بانکوک، نیز نشان داد. این زلزله باعث شد که ساختمانهای بانکوک به شدید تکان بخورند و ساکنان به تخلیه پردازند.
لرزش زمین در اوج روز بر ساکنان ترس و همهجانبه بود و باعث شد که مردم به سمت خیابانها هMG ببرند.
به گزارش مرکز علوم زمینشناسی GFZ آلمان، عمق این زلزله حدود ۱۰ کیلومتر و کانون آن حدود ۵۰ کیلومتری شرق میانمار بودهاست.
بانکوک، شهری با جمعیت فراتر از ۱۷ میلیون نفر، بیش از پیش به آشفتگی درآمد. لرزش به قدری شدید بود که آب استخرهای روی بام آپارتمانها به خیابانها ریخت و اکثر ساختمانهای بلند مجبور به تخلیه شدند.
**منبع: پارسی یورونیوز**