رویداد ۲۴ در این مورد گزارشی از تبعات برخورداری قوه قضاییه با سهراب پاکزاد تهیه کرده است. سهراب پاکزاد چند هفته پیش کنسرت‌ای خیرخواهانه را برای کودکان اوتیسم و کم‌توان ذهنی برگزار کرد که لحظات شاد و بی‌xadماندنی برای این بچه‌ها و خانواده‌هایشان آفرینده بود. سؤال این است که آیا نمی‌توانست با یک تلفن ساده و با احترام، از وی درخواست کرد که کلیپ مزبور را از صفحه خود پاک کند؟

رویداد ۲۴ می‌پرسد که آیا این نوع برخورد معمول دستگاه قضایی می‌توانست با راهکارهای جایگزین قبلی انجام شود؟ چنان‌که این برخورد‌ها قرار بود نتیجه‌ای داشته باشند، شاید نباید شاهد این نتایج بودیم. پس از هر رویداد مشابه، تعدادی از اکانت‌ها و رسانه‌های معلوم‌الحال که هدف آنها کاشتن تخم نفرت و تفرقه است، شروع به سم‌پاشی می‌کنند و به سرعت دستگاه قضایی در این دام قرار می‌گیرد. در نهایت برای آرام کردن این جو، اقدام به بازداشت و بستن اکانت اینستاگرام مشکی‌ BUFF می‌شود.

این برخورد‌ها موجب می‌شود که رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور نیز از این مصادیق گزارش تهیه کنند. این خبر در شبکه‌های اجتماعی پخش می‌شود و هیزم این آتش معروفت می‌کند. در نتیجه، اعتبار و شان دستگاه قضایی و حیثیت هنرمندانی که برای شادی شهروندان کوشیده‌اند، تهدید می‌شود.

در مورد خاص سهراب پاکزاد، آیا نمی‌توانست با یک تماس تلفنی از او درخواست حذف کلیپ شده بود؟ این رفتارهای شتاب‌زده جز ضرر مالی برای افراد و خدشه به حیثیت قضایی، چه دستاورد دیگری داشته؟

در ماه‌های اخیر، قوه قضاییه با شجاعتی دست بر از برخورداری با پرونده‌هایی مانند «چای دبش» برداشته و موضعی قوی اتخاذ کرده است. با توجه به این موارد، برخورد با کنسرت‌ها و کلیپ‌های مانند پاکزاد چطور توجیه می‌شود؟ آیا بهتر نیست رییس قوه قضاییه تدبیری عقلانی در این خصوص به کار بگیرد تا اقدامات شتاب‌زده برخورداران قوه قضاییه سر Ontست نیروی خود را از دست ندهند؟

در سال‌های اخیر، این سیاست موجب شده است که مردم برای شرکت در کنسرت‌ها به کشورهای همسایه م염ایشند. در این کشورها قوانین جمهوری اسلامی حاکم نیست و خروج میلیون‌ها دلار برای برگزاری کنسرت‌های هنرمندان ایرانی به این کشورها مفید نیست. این خرج را حکومت جمهوری اسلامی که برای بازپس‌گیری میلیارد دلار از کره جنوبی و عراق مذاکره می‌کند، به درستی مواجه است.

سه سال پیش، بهمن بابازاده خبرنگار حوزه موسیقی ادعا کرد که بیش از ۳۰ هزار بلیت کنسرت در ترکیه فروخته شده است که به ۱۲۰ میلیارد تومان می‌رسد. این مبلغ را هنوز باید با هزینه‌های دیگر اضافه کرد.

بازداشت یک هنرمند یا کارگردان کلیپ چند دقیقه‌ای جز ساکت کردن موقتی اکانت‌های افراطی و رسانه‌های آتشین‌مزاج، چه دستاوردهای دیگری دارد؟ این اقدامات موجب شروع یک کمپین رسانه‌ای علیه نظام جمهوری اسلامی می‌شوند که ظرفیت خسارت‌آور است.

محمدرضا باهنر، نایب رئیس سابق مجلس و یکی از سیاستمداران اصول‌گرا، در مصاحبه‌ای اخیر اظهار داشت: «عبداللهی‌ها علیرغم حقی که بر جامعه برخوردارند، نباید انتظار داشته باشند که اکثریت مردم مثل آنها فکر کنند و مثل آنها زندگی کنند.» این جمله نشان‌دهنده تجربیات سیاسی قدیمی نظام است.

توسط jahankhabari.ir