به گزارش شهربانیوز، مایک پنس، معاون سابق رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ، در گفت‌وگویی بر دفاع از اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران خود نظر داده‌است. او اظهار داشته: «رئیس‌جمهور ترامپ درک می‌کند که صلح از طریق قدرت حاصل می‌شود.»

ترامپ در مصاحبه‌ای با شبکه ان‌بی‌سی نیوز اظهار کرد: «اگر با ایران توافق نشود و ضامنی برای عدم تولید سلاح هسته‌ای توسط این کشور پیدا نشود، ایران به شکلی بی‌سابقه بمباران خواهد شد.»

ترامپ همچنین اضافه کرد: «ارتباطات دوپهلویی بین مقامات ایران و آمریکا در حال پیش‌بری است.»

وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «باید برای همه شفاف شود که هیچ گزینه نظامی معتبری وجود ندارد. ناکامی‌های آمریکا در منطقه مانند جنگ‌های عراق و افغانستان که هزینه‌های فاجعه‌باری داشتند، این واقعیت را نشان می‌دهند.»

عراقچی ادامه داد: «توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ همچنان معتبر است و ایران متعهد به تعهدات خود می‌ماند. این توافق علی‌رغم خروج آمریکا از آن، مزایای استراتژیک برای ایران و آمریکا داشته‌است.»

او همچنین تاکید کرد: «ایران هیچ‌گاه و تحت هیچ شرایطی به دنبال سلاح هسته‌ای نخواهد بود.»

پنس که در دوران معاونت خود به سیاست‌های ضدایرانی ترامپ پشتیبانی کرد، در مصاحبه‌ای با پایگاه خبری «آل اسرائیل نیوز» گفت: «ترامپ مایل است جنگ‌ها را پایان دهد و استقرار آمریکا در برخی مناطق جهان را کاهش دهد. اما مردم منطقه غرب آسیا باید بدانند که ترامپ اقدام می‌کند تا متحالفان عزیزمان را حفظ کند.»

در پاسخ به سوالی در مورد تمایل ترامپ به توافق، پنس گفت: «ترامپ همیشه قدرت را به عنوان آخرین راه‌حل می‌بیند. او همیشه آماده است برای استفاده از قدرت، اما همیشه به جستجوی راه‌حل‌های دیپلماتیک هست.»

پنس همچنین افزود: «ایالات متحده، اسرائیل و جهان آزاد هرگز اجازه نخواهند داد که ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد. تمایل ترامپ به گفتگو با ایران نباید هدف آمریکا از جلوگیری از تولید سلاح هسته‌ای توسط ایران را کاهش دهد.»

سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران، در واکنش به تهدید‌های آمریکا گفت: «آمریکا در این منطقه حداقل ۱۰ پایگاه نظامیی به همراه ۵۰ هزار نیرو دارد. این می‌تواند به معنی آن باشد که آمریکایی‌ها در اتاق شیشه‌ای می‌نشینند، و هیچ‌کس در این موقعیت سنگ پرانی نمی‌کند.»

**منبع: ایسنا**

توسط jahankhabari.ir