به گزارش خبرگزاری شهراrangnews، نادر یاراحمدی، رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین وزارت کشور، در مورد فعالیت‌های طرد اتباع غیر مجاز توضیح داد. او اشاره کرد که در سال گذشته بیش از یک میلیون نفر از اتباع غیر مجاز از ایران خارج شده‌اند، از این تعداد ۴۰ درصد به صورت خودمختار و داوطلبانه به افغانستان بازگشته‌اند. او برای تلاش‌های پلیس در این زمینه سپاسگزاری کرد.

یاراحمدی بیان کرد که برای طرد اتباع غیر مجاز، خصوصاً زنان و کودکان، اقدامات با احتیاط بیشتری انجام می‌شود. او همچنین تاکید کرد که بسیاری از این افراد با وجود غیرمجاز بودن، شغلی در کشور دارند و باید به کشور خود بازنگشت.

وی ادامه داد که جمعیت بالای مهاجران افغانستانی و هزینه‌های مختلف مانند یارانه حمل و نقل و سوخت که دولت ایران برای آنها پرداخت می‌کند، هزینه‌های زیادی برای کشور به خود می‌چیند. او برای عدم همکاری سازمان‌های بین‌المللی و عدم کمک آنها به ایران، ناامیدی ابراز کرد. او برخوردهای دوستانه ایران با مهاجران افغانستانی را ذکر کرد و شدیداً برای بازنگشت اتباع غیر مجاز افغانستانی به کشورشان برداشت.

یاراحمدی به تشکیل باند‌های جهانی از طرف برخی از اتباع غیر مجاز و برخورد پلیس با آنها اشاره کرد. او تأکید کرد که اعمال قانون برای تمام مقیمین کشور، اعم از ایرانی و غیر ایرانی یکسان است و هرگونه تخلف موجب برخورد قانونی خواهد شد.

در نهایت، یاراحمدی مورد به سازمان قضایی کشور برای اتباعی که در زندان هستند اما جرایم خشن ارتکاب نداده‌اند، یاد کرد. او افزود که در چارچوب همکاری ایران و افغانستان، این افراد به کشور افغانستان تحویل داده شده و محکومیت آنها در آنجا ادامه خواهد یافت.

توسط jahankhabari.ir