ستاد اجرایی فرمان امام در مرکز بنیاد برکت برای مقابله با بحران کم‌آبی در استان یزد، اقدامات فوری انجام داده است. در این صورت، ۹۰ هزار بطری آب معدنی بین ساکنان مناطق آسیب‌دیده توزیع گردیده است.

این اقدامات در همکاری با ستاد مدیریت بحران استان یزد، شرکت آب‌و‌فاضلاب و بسیج سازندگی در سه شهرستان یزد، اردکان و میبد انجام شده است. بر اساس گزارش‌ها، م suburban text should continue beyond the callout, ensuring a smooth reading experience.

در ادامه، ۲۰ دستگاه تانکر سیار با ظرفیت کلی ۱۱۰ هزار لیتر آب در مناطق نیازمند مستقر شده‌اند. همچنین، ۳۰ تن آب ژاول برای گندزدایی خودروهای حمل آب و منابع آبی تأمین شده و در حال توزیع در نقاط بحرانی ست.

برای اجرای بهتر برنامه‌ها، ۵۰ گروه مردمی در چارچوب ستاد مدیریت بحران آب استان یزد تشکیل شده‌اند. این گروه‌ها به صورت هماهنگی در ۱۱ نقطه بحرانی، به ویژه در شهرستان‌های یزد، اردکان و میبد، به ارائه خدمات و مبارزه با بحران کم‌آبی پرداخته‌اند.

توسط jahankhabari.ir