به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله محمدی عراقی در ابتدای اولین درس خارج خود در سال 1404، با تبریک سال جدید گفت: امیدوارم این سال، سال پایان جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و منطقه ما، و به همین ترتیب، سال موفقیت برای مظلومین جهان و آمادگی برای ظهور باشد.

وی اضافه کرد: متاسفانه در این روزهای مبارک ماه رمضان و عید فطر، وضعیت برادران و خواهران مظلوم فلسطین مجدداً تلخ شد به دلیل حمله‌های زمینی و آوارگی. مردم غزه و لبنان حتی فرصت افطار آرامش‌بخش در شب‌ها را پیدا نکردند. امروز هم در تقویم جهانی، این روز را به عنوان “روز کودک فلسطینی” نامگذاری کرده‌اند، که این در حکم پارادوکسی بزرگ است که در قرن ۲۱ و در تمدن غربی و در اوج ادعای حقوق بشر، جنایت‌های کودک‌کشی تجدید شده است.

وی اشاره کرد که در این حمله‌های اخیر، تعداد زیادی از کودکان فلسطینی جان خود را از دست داده‌اند و بسیاری دیگر به خاطر گرسنگی، بی‌دوایی و بمباران بیمارستان‌ها در خطر قرار گرفته‌اند. او افزود که این داستان کودک‌کشی، یادآور جنایات فرعون در دوران حضرت موسی (ع) است، اما تفاوت اصلی این است که در آن زمان، دوران جاهلیت و بربریت بود، در حالی که در قرن حاضر، این جنایت‌ها در عصر حقوق بشر و دموکراسی تک‌تاپه اتفاق می‌افتد و هیچ صدایی برای منع این اتفاقات شنیده نمی‌شود.

آیت الله محمدی عراقی تفاوت‌های تلخ کودک‌کشی فرعون و صهیونیست‌ها را مطرح کرد و گفت که فرعون فقط فرزندان پسر بنی‌اسرائیل را هدف قرار می‌داد، در حالی که رژیم صهیونیستی بی‌توجه به جنسیت، سن یا وضعیت، به کودکان، زنان و مردان فلسطینی حمله می‌کند. این کودکان هیچ گناهی ندارند و یعنی به آن‌ها در آینده تهدیدی برای رژیم نخواهد بود. این جنایت بی‌سابقه در تاریخ است و سکوت مجامع بین‌المللی و دولت‌های غربی، به‌ویژه آمریکا، این جنایت را تشدید کرده است.

وی همچنین ادامه داد که حتی سکوت و بی‌تفاوتی برخی کشورهای عربی و اسلامی م dunsten بر ترکیبی از ننگ و شرم‌آور است. این کشورها نه تنها سکوت می‌کنند، بلکه در برخی موارد به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به رژیم صهیونیستی حمایت و همکاری کرده‌اند.

در این فضایی از ظلم و سکوت، آیت الله محمدی عراقی تحسین مقاومت مردم یمن ابراز کرد. او گفت که در حالی که در تمام منطقه خاک مرگ و سکوت حاکم است، مردم و دولت یمن تنها کسانی هستند که هم در اعلام و هم در عمل، مقاومت را در حد نهایی به نمایش می‌گذارند. موشک‌های آن‌ها به مناطق حساس اسرائیل و حتی ناوگان نظامی آمریکا در دریای سرخ حمله می‌کند، اگرچه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی به سراسر خاک و زیرساخت‌های یمن حمله کرده‌اند.

از آنجا که تحلیلگران غربی اعتراف می‌کنند که آمریکا و اروپا با حوثی‌های یمن مقابله نمی‌توانند، بنابراین سؤال این است که چگونه آن‌ها می‌توانند به ایران حمله کنند؟ آیت الله محمدی عراقی افزود که این حوادث و جنایات باعث بیداری مسلمانان و جهان اسلام شده است. حقانیت انقلاب اسلامی و مقاومت و روز قدس در برابر بطلان به روشنی ثابت شده است.

وی تأکید کرد که مؤسسه آمریکا، که خود را نماد آزادی بیان و دموکراسی معرفی می‌کند، دانشجویان و دانشگاه‌های خود را به جرم انتقاد از اسرائیل و حمایت از فلسطین محروم می‌کند. او این موضوع را رسوایی بزرگی دانست که دموکراسی‌های غربی را مورد انتقاد قرار می‌دهد.

آیت الله محمدی عراقی همچنین به اعلام آمادگی مذاکره آمریکا با جبهه مقاومت و حملات همزمان آمریکا به این جبهه اشاره کرد و گفت: ترامپ می‌داند که نمی‌تواند از عهده نیروهای مقاومت خارج شود و می‌خواهد با آن‌ها مذاکره کند، اما می‌خواهد این کار را از موضع قدرت انجام دهد و برای این هدف از لفاظی های شدید در مورد ایران استفاده کند.

در پایان، آیت الله محمدی عراقی گفت: به فرمایش مقام معظم رهبری، رژیم صهیونیستی به عنوان نیروی نیابتی آمریکا در منطقه می‌جنگد، اما ایران نیازی به نیروی نیابتی ندارد. ایران به دلیل ایمان و عقیده خود به مبارزه می‌پردازد. ایشان امیدوار است که این بیداری جهانی به سقوط رژیم صهیونیستی و تضعیف قدرت آمریکا در منطقه منجر شود. امیدوار است که شاهد آن روزی باشیم که در قبله اول مسلمانان، نماز بخوانیم و شاهد پیروزی نیروهای مقاومت باشیم.

توسط jahankhabari.ir