به گزارش شهراپ니까؛ مسعود پزشکیان در یک نشست اخیر با نمایندگان احزاب و سازمان‌های مردمی، از ضرورت تغییر رفتار سازمانی در دولت یاد کرد. او با تأکید بر این که تغییر در مدیران به تنهایی کافی نیست، گفت: تغییر رفتار سازمانی یک فرآیند طولانی است و نیاز به دهه‌ها زمان دارد. بر اساس تحقیقات علمی، هیچ سازمانی نمی‌تواند براساس رفتار یک مدیر تغییر کند.

در ادامه، او به تلاش‌های دولت برای حل مشکلات اجتماعی اشاره کرد: مسئله حل مشکلات اجتماعی تنها با برنامه‌هایی کسی به نتیجه نمی‌رسد. ما برنامه‌ها برای حل مشکلاتی مانند کمبود مدارس، مشکلات معیشتی و مشکلات اشتغال وجود داریم، اما صرف برنامه‌ریزی کافی نیست. ما به دستورالعمل‌های خاصی برای حل مشکلات نیاز داریم، اما اجرای آن‌ها چالش‌برانگیز است.

پزشکیان اضافه کرد که تلاش برای کسب قدرت با تلاش برای حل مشکلات کشور متفاوت است. او گفت: در دولت اقدامات خوبی در زمینه‌های مختلف انجام شده است. شخصاً در حال پیگیری برای جذب سرمایه، اعم از داخلی یا خارجی، و رفع مشکلات سرمایه‌گذاری هستم.

مت clipping که برای رفع ناترازی‌هایی مانند تامین برق، توسعه خطوط ریلی و تکمیل کریدورها برنامه‌هایی تهیه شده است. همچنین برنامه‌ریزی شده تا با مشارکت مردم، کمبودهای فضاهای آموزشی رفع شوند، زیرا دولت به تنهایی منابع مالی کافی ندارد. در زمینه‌ی تامین معیشت نیز برنامه‌ها تهیه شده و در حال اجرا هستند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: هر مشارکتی در حل مشکلات خوش‌آمد است. اگر کسی برنامه‌ای برای رفع ناترازی‌ها دارد، آن را می‌پذیریم، ولی مشکل صرفاً با اجرای دستورالعمل‌ها حل نمی‌شود. راه‌حل‌ها باید براساس ویژگی‌های مناطق مختلف باشند. ما در حال تهیه برنامه‌‌های مناسب برای هر منطقه هستیم، اما این فرآیند بسیار زمان‌بر است.

او بیان کرد: به استانداران اختیار می‌دهیم و از آن‌ها برنامه راهبردی می‌خواهیم. دولت برای توسعه منطقه‌هایی مانند مکران برنامه‌ها دارد و قرار است از مشاوران خارجی نیز استفاده کنیم. اما به نتیجه رسیدن این اقدامات زمان‌بر است.

در بخشی از سخنان خود، پزشکیان به موضوع سیاست خارجی اشاره کرد: به مناسبت عید فطر با رهبران کشورهای همسایه گفت‌وگوی تلفنی داشتم. ارتباط‌ها بهبود یافته است، اما مذاکره با آمریکا متفاوت است. وقتی که آمریکا ما را تحت فشار قرار می‌دهد، دشوار است با این کشور مذاکره کنیم.

او تأکید کرد: ما به مذاکره باور داریم، اما نه با ذلت. ما با همه برخورد می‌کنیم، اما زیر بار سیاست‌های تحت‌فشاری قرار نخواهیم گرفت. ما به جنگ و ناآرامی علاقه‌ای نداریم و به دنبال مذاکره هستیم. اما آن‌ها نیز باید ثابت کنند که برای مذاکره آماده‌اند. این که ایران قصد استفاده غیرصلح‌آمیز از توان‌های هسته‌ای خود را ندارد، با فتوای شرعی رهبر ایран تأیید شده است.

پزشکیان همچنین گفت: در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری، رفع ناترازی‌ها، مدیریت‌های میانی و سیاست خارجی می‌توانیم نشست‌های مشاوره‌ای داشته باشیم. این موضوع کشور را قابل اداره می‌کند. ما این ناترازی‌ها را ایجاد نکرده‌ایم، بلکه از آنها وراثت کرده‌ایم، اما مردم انتظار حل آن‌ها را دارند و دولت در این زمینه تلاش می‌کند. ما عقد قرارداد‌هایی با دانشگاه‌ها و دانشجویان برای حل مشکلات کشور هستیم که براساس نیازهای هر منطقه است.

پزشکیان با تأکید بر اینکه مسائل اجتماعی نمی‌تواند با امر و نهی حل شود، گفت: باید با مردم با مهربانی و عطوفت صحبت کرد. او همچنین به برکناری معاون پارلمانی خود اشاره کرد و گفت: به دلیل احترام به نظر مردم و اعتقادات خود، معاون پارلمانی را کنار گذاشتم.

او بیان کرد: ما دارای مشکلات زیادی هستیم، اما به جای پوشاندن آن‌ها، ما در حال تلاش برای حل آن‌ها هستیم. در پیام به حامیان انتخاباتی خود، گفت: حامیان من را فراموش نکرده‌ام. آن‌ها می‌توانند به کاری که انجام می‌دهیم، کمک کنند. ما در حال کوچک کردن ساختار اداری هستیم و برای کوچک کردن دولت تلاش می‌کنیم.

در پایان، او گفت: هدف من خدمت به کشور و مردم است. ما مشکلات متعددی داریم و لازم است همه معاونت کنند تا این مشکلات حل شوند. او به موضوع اصلاح تراکم شهری و مشکل آبی اشاره کرد و گفت: باید کمک‌هایی ارائه شود تا این چالش‌ها بر طرف شوند.

در این نشست، حضوران نیز پیش از حضور رئیس‌جمهور نکاتی را مطرح کردند، از جمله: انتقاد از سیاست‌های پولی و مالی دولت، کیفیت جذب سرمایه‌‌های داخلی و خارجی، تداوم فروش تراکم در شهرها، انفعال در برخورد با برخی افراد مهم، عدم شایسته‌گزینی در برخی انتصابات، عدم تحقق وعده‌های دولت، ضعف بخش رسانه‌ای، ضرورت نظارت اوquin بر پروژه‌های ارزشمند و استاندارد گذاری شاخص‌های رضایتمندی مردم از عملکرد دولت. رئیس‌جمهور نیز به آن‌ها ا𝕿

توسط jahankhabari.ir