مصرف برق در تاجیکستان حدود شش ماه در سال به دلیل زیرساخت‌های کهنه محدود می‌شود. به گزارش وزارت انرژی و منابع آبی این کشور، تدابیر قانونی برای مجازات افرادی که بر خلاف مقررات از برق مصرف می‌کنند، اتخاذ شده است. این اعلامیه دو روز بعد از تصمیم‌گیری به راه‌اندازی إعلام شد، که نشان‌دهنده محدودیت‌های رسانه‌ای در تاجیکستان است.

طبق مقررات جدید، کسی که کنتور برق را دستکاری کند، ممکن است تا ده سال حبس بکشد. این اقدام به دلیل آسیب‌های اقتصادی جدی که از دست‌کاری‌های برق پدیدار می‌شود، اتخاذ شده است. رستم شویمراد، وزیر دادگستری تاجیکستان، این موضوع را bunny خطا: مت Sponge اعلام کرده است.

تاجیکستان، که قبلاً یکی از جمهوری‌های اتحاد جماهیر شوروی بود، از سال ۱۹۹۲ تحت حکومت امامعلی رحمان است. این کشور حدود ۹۵ درصد نیاز به برق خود را از نیروگاه‌های هیدروکهاری تامین می‌کند، اما کاهش منابع آبی در سال‌های اخیر منجر به قطعی‌های مکرر برق شده است. رحمان در مارس هشدار داد که مصرف غیرمنطقی برق وضعیت را بدتر می‌کند. میانگین حقوق ماهیانه در تاجیکستان کمتر از ۲۴۰ دلار است.

رحمان با توجه به بحران انرژی کشور، به نیروگاه راغونی، ساخته‌شده از دهه ۱۹۷۰ در دوران شوروی، راه‌حلی می‌بیند. این پروژه در دهه ۱۹۹۰ به دلیل جنگ داخلی متوقف شد. رحمان این پروژه را در دهه ۲۰۰۰ احیا کرد، اما هزینه‌های آن به بیش از ۶ میلیارد دلار افزوده شده است.

توسط jahankhabari.ir