به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «ما و عروسک پارچهای» نوشتهی یوسف قوجق، نویسندهای اهل گنبد کاووس، داستان ماجراهایی در مورد دو مسلمان به نامهای آبوعمر (تسنن) و آبو جعفر (شیعه) را روایت میکند. این دو شخصیت با یک مأموریت ویژه به شهری ویران میروند و در ساختمانی دوازده طبقه مستقر میشوند تا فعالیتهای دشمن را زیر نظر بگیرند. آنها را خانوادهای متعلق به اقلیت ایزدی و چندین نفر از اهالی تسنن و شیعه در این ویرانه میهمراهیاند. در حین این اتفاقات، تهدید دشمن هر لحظه نزدیکتر میشود و سایهای تاری بر شهر فرود میآید.
کتاب «ما و عروسک پارچهای» با تصویرگری مهربانانه، در کنار ارائه داستانی جذاب از نبرد با تنظیم داعش در خاک سوریه، به مفاهیمی مانند شناخت بداهگری، مقاومت، استقامت، آزادی، بشردوستی و همکاری با دیگران صحبت میکند.
در یکی از ا مرتحقات این کتاب، یک عروسک پارچهای که تنها موجب تسلی کودکان است، مورد توجه قرار گرفته است. در یک صحنه، عروسک پارچهای به نظر میرسد با دختری که او سراغش رفته بود، مکالمه ای میکند:
– دخترکی دیدی که من را دنبال کند؟
برای آن عروسک که قادر به صحبت کردن نیست، این سوال خیلی سادهتر از جملاتی است که یک کودک میپرسد. دختری که او میخواست به او بپرسد، هیچجا به چشم نیفتاده است.
– ندیدهام، باید به او همین را میگویم.
بعد از این دستاورد، نویسنده دستی به سر عروسک میکشد و او را در جیباش، خیلی نزدیک قلبش، میگذارد.
کتاب «ما و عروسک پارچهای» اثر یوسف قوجق با تصاویر خوب از برگهای بز از زادگان، در ۳۲ صفحه، ۱۲۵۰ نسخه چاپ شده و به قیمت ۱۲۵ هزار تومان برای نوجوانان بیش از ۱۳ سال توسط نشر مهرک منتشر شده است.