به گزارش خبرگزاری ورزشی ایران – ایپنا، سالم الدوسری، کاپیتان تیم فوتبال الهلال سعودیعربی، در روز چهارشنبه برای آستانه دیدار با تیم الاتفاق، از شرکت در تمرینات تیمی خود بازماند.
این رقابت که در راستای دور هفدهام لیگ حرفهای سعودی به برگزاری میرسد، به روز جمعه در ورزشگاه ایجو شهر الدمام تعیین شده است. باشگاه الهلال این اطلاعات را از طریق حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر قدیمی) به اشتراک گذاشت.
باشگاه الهلال که در فصل گذشته عنوان شامپیونی لیگ حرفهای را به دست آورده بود، دلیل غیبت سالم الدوسری را بروز بیماری آنفلوآنزا اعلام کرده است.
بر اساس آمارهای منتشرشده در سایت تراکمبازیها، سالم الدوسری که ۳۳ سال دارد، در فصل حاضر در مجموع ۳۹ بازی متعدد رقابتی حاضر بوده و در آنها ۱۶ گل ثبت کرده و ۱۳ پاس گل برای همکاران خود ایجاد کرده است.
قبل از این، بازیکن تجربهمند در تاریخ ۱۱ ژانویه در بازی مقابل العروبه، که الهلال را با پیروزی ۵ به ۰ همراه بود، به دلیل آناتومی عضلانی از ترکیب تیم خارج شده بود. این بازی در جریان بیست و چهارم لیگ انجام شده بود.
در حال حاضر، تیم الهلال باتوجه به ۱۸ پیروزی، ۳ تساوی و ۵ شکست، در رتبه دوم جدول لیگ قرار دارد و پنج امتیاز با تیم صدرنشین الاتحاد فاصله دارد.