**اوقات فجر – خبرنامه**

**سخنرانی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درباره واجبات مسلمانان در مواجهه با جنایات رژیم صهیونیستی:**

در پیامی ویدئویی، آیت الله حسینی بوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، هشدار داد که هر زمان و در هر شرایطی، باید در برابر جنایات رژیم صهیونیستی مبارزه کرد. او از فریادها و اعتراضات که در برابر این جنایات در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا بلند شده است، یاد کرد.

آیت الله بوشهری تاکید کرد: “فریاد کشیدن بر سر ظالم زمانی ندارد و باید در هر فرصت که امکانش را پیدا کردیم، اعلام حضور کنیم. نه چنین است که بعد از گذشت چند روز از روز قدس، بگوییم اعتراض دیگر لازم نیست.” او بر اهمیت این استواری برای اینکه دشمن بداند جهان اسلام ساکت نیست و همواره در مسیر مبارزه حرکت می‌کند، تأکید کرد.

وی همچنین از ضرورت فعالیت‌های متنوع، از مبارزه تا دعا و شعار، برای حمایت از پالستین یاد کرد. “باید از این حرکت‌ها به عنوان وظیفه‌ای اندیشید، و نه فقط برای رسیدن به نتایج خاص،” او اضافه کرد.

آیت الله حسینی بوشهری بر جلوس تلاش‌های مردم برای حمایت از فلسطین تأکید کرد، مثالی از دانشجویان آمریکا بیان کرد که برای حمایت از مظلومان فلسطین حتی از دانشگاه خود اخراج شوند. او این حماست و شجاعت را نتیجه پایداری ملت‌های اسلامی، به ویژه پالستینیان، دانست که فریاد خود را به دورترین نقاط جهان می‌رسانند.

در خاتمه، آیت الله بوشهری به این نکته اشاره کرد که هم دولت‌ها و هم ملت‌ها در گذشته جرأت اعتراض به جنایات صهیونیستی را نداشتند، اما راهپیمایی‌ها و اعتراضات امروز، نتیجه‌ای شگفت‌آور از این مبارزه‌ها است.

توسط jahankhabari.ir