رئیس جمهور، مسعود پزشکیان، در پنجشنبه عصر در بازدیدی از ستاد مرکزی قرارگاه پلیس راهور تهران بزرگ، از بخش‌های مختلف این مراکز مرتبط با مدیریت ترافیکی و اطلاع‌رسانی بازدید کرد. این حضور در پیروزی سیاست‌های دولتی برای بهبود کیفیت خدمات شهری و افزایش ایمنی معابر شهری بود.

در این ملاقات، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، سردار سید أبوالفضل موسوی‌پور، وضعیت کلی ترافیک پایتخت در سال گذشته و عملکرد نیروها در ماه‌نامه نوروز 1404 را بررسی کرد. وی به کاهش قابل توجه تصادفات مرگبار در ایام نوروز نسبت به سال قبل اشاره کرد و این پیشرفت را نتیجه اقدامات فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی انجام شده توسط پلیس راهور تهران منظم می‌داند.

پزشکیان به استودیوی رادیو و مرکز جامع اطلاع‌رسانی ترافیک برخط هم رفت تا از فرایند مکمل اطلاع‌رسانی لحظه‌ای وضعیت ترافیکی به شهروندان آگاهی پیدا کند. در ادامه، به سایت اطلاع‌رسانی و آموزشی فاتب هم مراجعه کرد و بر تلاش‌های انجام شده در حوزه فرهنگ‌سازی ترافیکی تحسین کرد.

رئیس جمهور به اهمیت گسترش فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی و میان‌رسانی اشاره کرد و تاکید کرد که اقدامات فعلی کافی نیستند؛ باید شرایطی فراهم شود که مردم بیشتر به این سایت‌ها مراجعه کرده و در جریان آخرین وضعیت ترافیکی باشند. او همچنین اجرای پویش ملی «نه به تصادف» را به عنوان یکی از عوامل مؤثر در بهبود رفتار ترافیکی شهروندان، به ویژه در دوره‌های پر Hussel آرامش نام誰د.

در پایان، پزشکیان با توجه به گزارش رئیس پلیس راهور از این که بیش از 80 درصد تصادفات مرگبار بین موتورسواران ناشی از عدم استفاده از کلاه ایمنی بوده‌است، به راکبان موتورسیکلت و مردم هشدار داد که استفاده از کلاه ایمنی به سلامت فردی آن‌ها اهمیت دارد و هزینه‌های انسانی و اجتماعی ناشی از تصادفات را کاهش می‌دهد. ایشان نیز به اقدامات پلیس راهور به منظور رفع نقص‌های فنی سامانه‌های نظارتی و بهبود حمل و نقل عمومی، اشاره کرد که به بهبود شرایط ترافیکی شهر منجر شده است.

در نهایت، به پیغام رئیس جمهور اشاره شد که بر اهمیت تداوم و گسترش این فعالیت‌ها تأکید کرده است.

توسط jahankhabari.ir