حاجت الیchlasm و المسلمین محسنی اژهای در پنجشنبه ۲۱ فروردین، در نشستی مشترک شورای عالی قوه قضاییه با رؤسای کل دادگستریها و دادستانهای مرکز استانها، مجدداً سال نو را به مقامات قضایی کشور تبریک گفت و به خاطر تلاشها در تسهیل و سریعکاری خدمات قضایی مردم متشکر شد. او ۱۶ توصیه را برای قرار دادن در برنامه سال ۱۴۰۴ مطرح کرد.
در این جمعیت، محسنی اژهای به نقش کلیدی مدیران در دستگاه قضایی اشاره کرد. او خواستار کمک رؤسای قضایی به مدیران زیرمجموعه خود برای برطرف کردن نواقص بود، مشیر این بود که اگر این نواقص برطرف نشد، مدیران ضعیف را بدون تردید جایگزین کنند.
او افزود که رؤسای قضایی باید نظارت مستمر بر زیرمجموعههای خود انجام بدهند و نقاط قوت و ضعف آنها را آشکار کنند. برخی از مقامات قضایی این ویژگی را دارند، اما برخی دیگر به نام مدیریت ماندگار میمانند.
محسنی اژهای تاکید کرد که مدیران قضایی باید برنامهمحور باشند و بر اساس برنامهای قابل قبول عمل کنند، به خصوص در عمل با سند بهروزشده تحول و تعالی قوه قضاییه. همچنین، موردی برای انعطافپذیری در برابر شرایط و اقتضایات روز در سازماندهی مجدد و بهبود رویکردها بود.
در ادامه، او بیان کرد که برخی بخشهای کشور انتظارات فوقمعمولی از قوه قضاییه دارند که ورای مسئولیتهای اصلی این قوه است؛ بنابراین رؤسای قضایی وظیفه دارند تا توضیح به مردم داده و آنها را آگاه کنند.
او همچنین معتقد است که تمام بخشها در قوه قضاییه باید برنامهریزی پیشگیرانه برای مسائل قابلپیشبینی خود انجام دهند، به خصوص مسائل امنیتی. تاکید شد که همکاریهای بهینه بین بخشهای قضایی و نهادهای امنیتی خارجی ضروری است.
مجدد تأکید شد که بخشهای قضایی باید در قبال همه مسائل قابلپیشبینی فعالتر باشند و مواجهه با برنامهریزیهای دشمنان برای اختلال در امنیت کشور را دخالت کنند. او همچنین از مداخلات نقض امنیتی در اilatedها و امریکا نام برد و خودموğند شد که این توطئهها موفق نخواهند شد.
محسنی اژهای دادستان کل کشور را مکلف کرد تا برنامهای کامل جهت تحقق شعار سال، بهویژه سرمایهگذاری برای تولید، تدریجی تدوین کند. محور این برنامهها حفظ و احیای حقوق عامه مردم بهویژه از طریق تقویت شوراهای حفظ حقوق بیتالمال است.
او همچنین به رؤسای قضایی در سراسر کشور دستور داد برای جذب سرمایهگذاری باید تلاشهای خود را ایجاد کنند و بین مقامات استانی همکاری ایجاد کنند. این کار تأکید دارد که برخی اختلافهای میان مسئولین محلی را رفع کرده و جذب سرمایهگذاری را تا آنجا که با قوانین سازگار است، ترویج کنند.
در نهایت، محسنی اژهای برای مبارزه با فساد و کیفریت استراتژیها مطرح کرد. بیان کرد که بین نقص و جرم و زمینخوردن نیاز به تمییز است: با فساد و کیفریت باید سخت برخورد شود، اما افرادی که به دلیل نقص یا خطا گرفتهشدهاند، باید کمک شوند. او همچنین خواستهی نظارت ویژه بر قرارهای تأمینی صادره از دادسراها و زندانها را مطرح کرد تا متهمانی که ضرورت بازداشت را ندارند به زندان فرستاده نشوند.