به گزارش شهروندنیوز، مروان الهمص، مدیر بیمارستان‌های میدانی نوار غزه، در گفتگوی خود با شبکه الجزیره در مورد وضعیت بهداشتی و پزشکی این منطقه گفت: “برای درمان کودکان بیمارمان در غزه، دسترسی به داروهای لازم وجود ندارد.”

او ادامه داد: “کودکان نوار غزه با انواع بیماری‌ها مواجه هستند، اما ما قادر به درمان آنها نیستیم. نبود آب سالم و غذای کیفیت خوب در غزه، به وجود آورده است که بیماری‌های اسهالی و هپاتیت در میان کودکان این منطقه شیوع یافته باشند.”

الهمص همچنین اضافه کرد: “اسرائیل در حملات خود علیه نوار غزه از سلاح جدیدی استفاده می‌کند و بیشتر مجروحان که به بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند، دچار سوختگی‌های جدی هستند.”

علی‌رغم این، خبرنگار شبکه الجزیره اعلام کرد: “در جریان بمباران منطقه شجاعیه، تاکنون ۲۰ نفر شهید و ۵۰ نفر مجروح شده‌اند که برخی از آنها کودک‌ها هستند.”

پیش‌تر، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرده بود که حدود ۶۰ هزار کودک در نوار غزه به دلیل سوءتغذیه به بیماری‌های جدی و خطرناک مواجه‌اند. بستایی گذرگاه‌های غزه نیز این مشکلات را بیش‌از‌پیش سنگین کرده است.

به گزارش، نبود منابع غذایی مناسب و آب شرب در غزه، چالش‌های بهداشتی را چند برابر کرده است.

ساختمان ملل اتحده نیز، با اشاره به کمبود امدادرسانی غذایی و دارویی در نوار غزه، به شدت درباره وضعیت ناگوار زنان و کودکان این منطقه هشدار داده است. استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل، اعلام کرده که مقامات ارشد این سازمان از رهبران جهان برای حرکت فوری به منظور نجات شهروندان فلسطینی در غزه درخواست کرده‌اند.

توسط jahankhabari.ir