مسعود پزشکیان در صبح پنجشنبه، حضور خود را در مدرسه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در محله چهار حصار شهر کرج داشت و بازدیدی از نمایشگاه اقدامات قرارگاه اجتماعی استان البرز انجام داد. او در این بازدید با اقدامات این قرارگاه در مبارزه با محرومیت آشنا شد.
قرارگاه اجتماعی استان البرز فعالیتهای گوناگونی در آموزش مشاغل خانگی، قالیبافی، گلیمبافی، خیاطی، سفالکاری، مانتودوزی، آموزش به زنان سرپرست خانوار، و برگزاری کلاسهای فنی-علیا به همراه کمک به ترک اعتیاد دارد. این قرارگاه تاکنون ۲۷ هزار ساعت آموزش مشاغل خانگی برگزار و ۱۴ هزار مجوز مشاغل خانگی صادر کرده است. علاوه بر این، ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای مشاغل خانگی اعطا شده است.
برنامههای قرارگاه اجتماعی استان البرز در ۶۷ محله و ۲۰۲۱ پروژه برای کاهش محرومیتها در سراسر استان طراحی شده است. تلاشهای این قرارگاه در سالهای اخیر به بهبود زیرساختها و ایجاد محیطهای بهتر در مناطق محروم کرج، از جمله محله چهار حصار، با احداث معابر اصلی و فرعی، آسفالتریزی معابر، جدولگذاری، احداث بوستان و ساخت مدارس، منجر شده است.