علی ملکی آهنگران در گفتوگو با ایسنا، همکاری یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری با یگان حفاظت سازمان محیط زیست را توضیح داد. او بر این نکته تأکید کرد که حوزههای فعالیت این دو یگان بسیار نزدیک هستند و به نوعی لازم و مکمل یکدیگر هستند. او اضافه کرد: “این همکاری شامل حفاظت از حیات وحش است و در سطوح کلان و پرسنلی انجام میشود. همچنین همکاریهای تنگاتنگی بین دو یگان در اطفای حریق وجود دارد، بGMEM از این بابت به استانها دستورالعملهایی ابلاغ شده است.”
وی ادامه داد: “استفاده از امکانات موجود در سراسر کشور برای مواجهه با حریق نیز در برنامهها قرار دارد.”
خلاصه مطالب
همکاری یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری و یگان حفاظت محیط زیست بسیار تنگاتنگ است و مهمترین برنامه مشترک آنها مقابله با حریق است. علاوه بر این، برنامههای مشترکی مانند گشتهای مشترک جنگلبانان برای افزایش امنیت مناطق حفاظتشده در حال اجراست.
یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری با نهادهای دیگری مانند هلال احمر و سازمان مدیریت بحران نیز همکاری دارد و از کمکهایت برای مقابله با حریق بهره برده است.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تأکید کرد که مقابله با حریق اولویت اصلی همکاریهای مشترک این دو یگان است. او اضافه کرد: “در صورت بروز حریق در هر نقطهای از منابع طبیعی، عوامل هر دو یگان با تمام توان خود در کنار یکدیگر خواهند بود. برنامههای مشترک دیگری نیز مانند گشتهای مشترک جنگلبانان به منظور افزایش توان عملیاتی و ارتقای امنیت مناطق حفاظتشده در حال اجراست.”
آهنگران در پایان اشاره کرد که همکاری با نهادهای دیگر نیز از طریق تفاهمنامههای سالانه با هلال احمر و سازمان مدیریت بحران انجام میشود. او بر این نکته تأکید کرد که طی سال گذشته در منطقه زاگرس، از مرکز فرماندهی و کنترل هوایی و نیروهای مسلح در عملیات آبپاشی و جابجایی نیروها در مناطق صعبالعبور استفاده شده است. از اعتبارات سازمان مدیریت بحران نیز برای مقابله با حریق بهره گرفته شده است. او اعتراف کرد که کمکهای دریافتی در مقابل سطح تهدیدات هنوز کافی نیست و برای افزایش همکاریها و دریافت کمکهای بیشتر، پیشنهادات جدیدی ارائه خواهد شد.
انتهای پیام