آفتاب‌‌نیوز:

«اسماعیل بقایی» این عملیات تروریستی و قتل افراد بی‌گناه را جنایتکارانه و مغایر با اصول اسلامی و مقررات حقوقی و انسانی دانست. در این بین، او خانواده‌های قربانیان و دولت و مردم پاکستان را سالم و سالم تسلیت گفت و اطمینان داد که مقامات امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی ایران از هیچ کاربردی برای شناسایی و برداشتن متهمین به این جنایت و اجرائی از عدالت پس نخواهند آمد.

بقایی همچنین همه اشکال تروریسم را محکوم کرد و بر ضرورت مقابله با این پدیده در سطوح ملی و منطقه‌ای تأکید کرد. او آمادگی ایران برای تقویت همکاری و هماهنگی در این زمینه را مطرح کرد.

بر اساس گزارش ایرنا، صبح روز شنبه ۲۳ فروردین، در یک عملیات تروریستی، حداقل ۸ نفر از افراد تبعه پاکستان که در صنعت تعمیر خودرو مشغول بودند، در منطقه روستای «هیزآباد پایین» از شهرستان مهرستان در استان سیستان و بلوچستان توسط افراد مسلح ناشناس کشته شدند.

توسط jahankhabari.ir