در نشستی که امروز ۲۶ فروردین برگزار شد، محمد جعفر قائم‌پناه با حضور فعالان اجتماعی و فرهنگی استان کرمانشاه، تاکید کرد که برای پیشرفت باید توجه به عناصر سخت‌افزاری مانند ساختارهای فیزیکی و صنایع کنار گذاشته و بر ذهنیت‌ها و مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز متمرکز شود. وی معتقد است که مسائل اقتصادی و آمارهای نامناسب مانند بیکاری نیازمند بررسی عمیق‌تری است.

قائم‌پناه با تأکید بر اهمیت وفاق‌طلبی ملی، اظهار داشت: همان‌طور که در مسرعة انتخاباتخوانها، همه گروه‌های مذهبی و قومی کنار هم برای هدف مشترک می‌ایستند، نگاه این گونه باید در سایر مسائل نیز پایبند باشد. این رویکرد برای حل مشکلات کشور و توسعه کلی اساسی است.

او بر نیازاستفاده از تناسبات نخبگان و مرجع‌های اجتماعی، فرهنگی و هنری تاکید کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های همه افراد، صرف نظر از آرای و دیدگاه‌های آنها، برای منافع ملی استفاده شود. دولت نیز بر معتقد است که ایران متعلق به همه مردم و فارغ از قومیت، مذهب و نژاد است.

معاون اجرایی رئیس جمهور بیان کرد: برای رفع مشکلات کشور و استان‌ها، حتی با افرادی که با آنها اختلاف نظر داریم، باید هم‌نشین و هم‌پیمان بود. جمع‌آوری وفاداران و حذف صداهای تفرقه از بین این فضای خلأ ضروری است.

وی هم‌چنین باور دارد که قدرت ایران در بین‌الملل بر پایه وفاق و ایران یکپارچه استوار است. همچنین تأکید کرد که به جای حذف همدیگر، باید نیروهای انسانی موجود حفظ و تقویت شوند و از استان‌ها خارج نشوند.

قائم‌پناه بر اهمیت نشانه‌های تکریم برای فرهنگ‌سازان، هنرمندان و نخبگان اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد و برگزاری مراسم‌های ملی برای آنها را پیشنهاد کرد.

او بر جایگاه زنان در جامعه‌ای که نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، تاکید کرد و اظهار داشت: باید نگاه غلط و مردسالارانه‌ای که موجب سرکوب زنان می‌شود، اصلاح شود. توانمندی‌های زنان از شرایط ارتقاء یافته، افراد ماهر و دانا تولید می‌کنند.

وی اشاره کرد که همان‌طور که به جایگاه زنان توجه شده است، برای اهل سنت نیز وضعیت مناسبتری به دست آمده است و این دیدگاه مثبت در سطح کشوری وجود دارد.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری نیز به مسائل اجتماعی نامناسب در استان کرمانشاه مانند اعتیاد، خودکشی و حاشیه‌نشینی اشاره کرد و خاطرنشان کرد که این مشکلات ناشی از عوامل اقتصادی مانند بیکاری است. او بیان کرد: برخورد با این مشکلات نیازمند همکاری فرهنگی و اجتماعی وهمچنین پیشبرد اقدامات اقتصادی است.

قائم‌پناه نتیجه گرفت: برای دستیابی به کرمانشاه خوب، باید نقد و انتقاد را تحمل کرد و در سایه وفاق و پذیرش دیگران، مشکلات استان را حل کرد. وی به ضرورت تشکیل شوراهای مشخص برای بررسی مسائل اجتماعی و فرهنگی در استان نیز اشاره کرد.

توسط jahankhabari.ir