### روشن کردن سیگار توسط لورن باکال برای همسرش هامفری بوگارت

در سال ۱۹۵۱، لورن باکال، بازیگر معروف هالیوود، در نشست خبری هتل کلاریجز لندن برای همسرش، هامفری بوگارت، سیگار روشن می‌کند. هامفری بوگارت، یکی از ستارگان بزرگ سینمای آمریکا، با بازی در فیلم‌های محبوبی مثل “کازابلانکا” و “شاهین مالت” به شهرت رسید.

### ازدواج لورن باکال و هامفری بوگارت

ازدواج این دو بازیگر که ۲۵ سال فاصله داشت، یکی از روابط عاشقانه برجسته هالیوود در آن دوران بود. آنها در صحنه‌های فیلم‌سازی “داشتن یا نداشتن” با هم آشنا شدند و رابطه‌شان تا زمان مرگ بوگارت در سال ۱۹۵۷ ادامه یافت.

### سوفیا لورن در حال خداحافظی از رم برای سفر به سوئیس

در سال ۱۹۶۲، سوفیا لورن، بازیگر ایتالیایی معروف و برنده جایزه اسکار، در ایستگاه قطار ترمینی رم از پنجره واگن قطار در حال خداحافظی می‌شود. لورن یکی از برجسته‌ترین بازیگران زن در تاریخ سینما است که در دهه‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ میلادی با حضور در فیلم‌های ایتالیایی و هالیوودی به شهرت رسید. او نه تنها اولین بازیگر ایتالیایی بود که جایزه اسکار بهترین بازیگر زن را برد، بلکه به یکی از نمادهای فرهنگی اروپا تبدیل شد.

### باب دیلن جوان در حال نواختن گیتار

در مارس ۱۹۶۳، باب دیلن، خواننده و ترانه‌سرای موسیقی فولک، در مکانی نامشخص هارمونیکا و گیتار آکوستیک می‌نوازد. دیلن که با نام اصلی رابرت آلن زیمرمن در ۱۹۴۱ در مینه‌سوتا متولد شد، یکی از تاثیرگذارترین چهره‌های موسیقی قرن بیستم است. او با ترانه‌های سیاسی، اجتماعی و شاعرانه‌اش در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ نقش مهمی در جنبش‌های اعتراضی، حقوق مدنی و ضدجنگ ایفا کرد. در سال ۲۰۱۶، دیلن برنده جایزه نوبل ادبیات شد، جایزه‌ای که به او برای تاثیر عمیق اشعارش در فرهنگ معاصر اهدا شد.

### نمایی از نخستین اردوگاه کار اجباری نازی‌ها

در سال ۱۹۶۵، تصویری از اردوگاه کار اجباری داخائو موجود است. اردوگاه داخائو نخستین اردوگاه کار اجباری بود که توسط رژیم نازی در سال ۱۹۳۳ در آلمان تأسیس شد. این اردوگاه به الگویی برای دیگر اردوگاه‌های مرگ و محل شکنجه، کار اجباری و مرگ هزاران یهودی، مخالفان سیاسی، روحانیون و دیگر گروه‌های تحت پیگرد نازی‌ها تبدیل شد. پس از آزادسازی این اردوگاه توسط نیروهای متفقین در سال ۱۹۴۵، داخائو به یکی از نمادهای وحشتناک‌ترین جنایت‌های قرن بیستم تبدیل شد. تصویر مربوط به بیستمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم است، زمانی که بازدیدکنندگان از بازمانده‌های این اردوگاه تاریخی دیدن کردند.

### سوغواری دانشجویان پس از تیراندازی فردی دچار اختلالات روانی

در سال ۲۰۰۷، دانشجویان در نزدیکی ساختمان وقوع تیراندازی در دانشگاه ویرجینیا تک یکدیگر را دلداری می‌دهند. در یکی از مرگبارترین تیراندازی‌های تاریخ آمریکا، مردی مسلح به نام سئونگ-هوی چو، که سابقه اختلالات روانی داشت، وارد دانشگاه ویرجینیا تک در بلکزبورگ شد و ۳۲ نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه را به قتل رساند. این فاجعه در دو مرحله و با فاصله دو ساعته رخ داد و یک بار دیگر بحث‌های گسترده‌ای را درباره قوانین مالکیت سلاح، سلامت روان و امنیت در محیط‌های آموزشی را به همراه داشت.

توسط jahankhabari.ir