RAFael گروسی، مدیر کل سازمان بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA)، که به تهران سفر کرده، هشدار داده که زمان برای رسیدن به توافق هسته‌ای به سر می‌آید. او اضافه کرد: «ما در مرحله‌ای بسیار حساس از این مذاکرات جدی هستیم. می‌دانیم که فرصت زمانی کوتاهی داریم، و این همین دلیل حضور من در اینجا برای تسهیل این فرآیند است.»

گروسی همچنین بیان کرد که سازمان بین‌المللی انرژی اتمی برای نقش‌گری در مذاکرات مربوط به برنامه هسته‌ای ایران ضروری است. او اضافه کرد: «می‌خواهم با مذاکره‌کننده‌های آمریکایی همکاری کنم تا ببینیم چگونه می‌توانیم پلی میان ایران و آمریکا شکل دهیم و در رسیدن به توافق مثبت کمک کنیم.»

شاهزاده خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی، روز پنج‌شنبه به تهران مراجعه کرد تا در یک ملاقات رسمی با مقامات ایرانی درگیر شود. این سفر بر اساس دعوت محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران، انجام شده و او با علی خامنه‌ای، رهبر ا معظم عالی ایران، نیز ملاقات کرده است.

دانیل اترد، نائب رئیس کمیته روابط با ایران در پارلمان اروپا، در یک مصاحبه با یورونیوز فارسی، احتمال رخ دادن برخورد نظامی بین ایران و آمریکا را در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ رد نکرد. او از حساسیت این مذاکرات یاد کرد و گفت: «امروزه منتظر مدارکت در این مذاکرات دیپلماتیک هستیم، نه دیکتاتوری را که منجر به نابودی می‌شود.»

ایران در دوران تنش‌های افزایش یافته با ایالات متحده تلاش کرده تا به کارایی دفاعی هوایی خود اعتماد وactly یک اظهار باشد. این کارایی در اکتبر در برابر حملات هوایی مرگبار اسرائیل سنجیده شد، اما مشخص نیست که این تلاش برای حفظ کیهانیت باشد یا بازتاب واقعی قدرت است.

مقامات ایران نیز در این مدت تلاش کرده‌اند تا سامانه‌های دفاعی مزبور را با سامانه‌های بومی آمیخته و عملکرد آن‌ها را بهبود بخشند.

متAssoc که تحولات اتمی بین ایران و آمریکا در سال ۱۳۵۶، به ویژه در هفته پایانی فروردین آن سال، شتاب گرفت، اکبر اعتماد، رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران در مرکز این تحولات قرار داشت. در آن زمان، ایران میزبان پنجمین کنفرانس بین‌المللی انتقال تکنولوژی هسته‌ای بود، که تحت تأثیر سیاست‌های جدید هسته‌ای آمریکا در دولت جیمی کارتر برگزار شد. سیاستی که محدودیت‌هایی در زمینه بازیافت پلوتونیوم و صادرات تکنولوژی هسته‌ای وضع نمود.

توسط jahankhabari.ir