به گزارش خبرگزاری میزان، جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران، در مراسم امضا تفاهمنامه سرمایهگذاری ۶۴ هزار میلیارد تومان در صنعت حملونقل ریلی، از برنامهریزی برای دستیابی به هدف ۸ میلیون تن حمل بار بینالمللی ریلی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.
ザکری اعلام کرد که وزارتخانه راه و شهرسازی برنامهریزی برای برگزاری جلسات ماهانه با حضور سرمایهگذاران در حوزه حملونقل ریلی، نیز به دستیابی به توافقنامهها و تفاهمنامههای بلندمدت در حوزههای حمل بار و مسافران دارد.
او همچنین گفت که راهآهن کشور وارد فرضیه توسعه ترانزیت را قبول کرده است. در سال گذشته، راهآهن جمهوری اسلامی ایران توانست بیش از ۵ میلیون تن بار بینالمللی، شامل واردات، صادرات و ترانزیت را جابهجا کند، و در این سال هدف ۸ میلیون تن حمل بار تعیین شده است.
ذاکری ادامه داد که بر اساس برنامه ترانزیت در کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب، میتوان تا ۴۰ میلیون تن بار را جابهجا کرد. برای دستیابی به این هدف، نیاز به تقویت زیرساختهای ریلی و تسهیل تردد در نقاط ورودی و خروجی وجود دارد.
مدیرعامل شرکت راهآهن بیان کرد که با این شبکه ممکن است به ۱۵ میلیون تن ترانزیت ریلی دستیابی شود، که این مدرک در چارچوب همکاریهای دیپلماتیک و حملونقل حاصل میشود.
awnerتعامل سازنده با ذینفعان حملونقل ریلی را نقش مهمی در این برنامهها میبیند. او افزود که اجرای کامل قطارهای باری برنامهای نیز یکی از هدفهای اصلی است، که هم اکنون ۵۰۰ قطار برنامهای باری در شبکه فعالیت میکنند. هدف این است که بار پیشبینی شده در برنامه هفتم به صورت عملیاتی تبدیل شود، که مسئولیت مدیریت این قطارها توسط بخش خصوصی انجام میشود.
انتهای خبر.