چه کسانی عراقچی را در دور دوم مذاکرات همراهی می‌کنند؟

رویداد۲۴| سید عباس عراقچی، معاون ارشد وزارت امور خارجه ایران، به روم برای شرکت در دور دوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا رهسپار شد.

بر اساس گزارش ایسنا، دور دوم این مذاکرات که به وساطت عمان برگزار می‌شود، امروز شنبه ۳۰ فروردین ماه در رم آغاز خواهد شد.

همچون دور اول که در ۲۳ فروردین برگزار شد، سید عباس عراقچی ریاست هیات ایران را به عهده خواهد داشت و از سوی آمریکا، «استیو ویتکاف» مذاکره‌کننده ارشد آمریکا ریاست هیات آمریکایی را اداره خواهد کرد.

مجید تخت‌روانچی، معاون سیاسی وزارت خارجه؛ کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت خارجه؛ اسماعیل بقائی‌فرد، سخنگوی وزارت خارجه؛ و بهزاد صابری، مشاور وزیر خارجه، از جمله اعضای هیات ایران هستند که به‌عنوان همراهی عراقچی در این دور از مذاکرات شرکت خواهند کرد.

دور اول این مذاکرات در منزل وزیر خارجه عمان برگزار شد، اما محل برگزاری دور دوم در رم به‌رسمیت اعلام نشده است. برخی رسانه‌های غربی اعلام کرده‌اند که احتمالاً این مذاکرات در سفارت عمان در ایتالیا برگزار می‌شود.

وزیر خارجه عمان نیز برای شرکت به‌عنوان میانجی در این مذاکرات، جمعه شب وارد رم شده و در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، از دولت ایتالیا برای ارائه تسهیلات لازم تشکر کرده است.

بر اساس اطلاعات رسانی شده، دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا از ظهر امروز شروع خواهد شد.

این مذاکرات نیز مانند دور اول به صورت غیر مستقیم و با میانجیگری وزیر خارجه عمان انجام پذیرفته و شامل مذاکرات مکتوب و شفاهی خواهد بود.

توسط jahankhabari.ir