بر اساس گزارشهای ایکنا و اطلاعیهی سپاهنیوز، سردار دریادار علی فدوی، فرمانده جدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در همایشی که بهترینها و روحیهی سپاه در ستاد فرماندهی کل شرکت کردند، بیان کرد: استقامت، مقاومت و صبر مسیر صحیح و خرده نیست، بلکه باید با تمام قوای خود این مسیر را در مواجهه با دشمن پیگیری کرد.
فدوی در ادامهی حرفهایش گفت: سال گذشته از آنجایی که شماری از فرماندهان و رئیسجمهور کشور ما به شهادت رسیدند و شخصیتهای ملی و مناطق مقاومت مانند سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه، صفیالدین و یحیی سنوار را از دست دادیم، متمایز بود. این سال از جهت شهادتها، یکی از دورههای خاص تاریخ بود.
او همچنین افزود: بر خلاف سختیهایی که مقاومت برای ما آوردهاست، به ویژه با بیش از 50 هزار شهید در غزه، آثار و موروثهای ايجابی آن بسیار قابل توجه است.
سردار فدوی تأکید کرد: در واقع استقامت، مقاومت و صبر مسیر صحیح بوده و خداوند بزرگ پیروزی این مسیر را ضمینه کردهاست. این یکی از برکات حفظ انقلاب اسلامی است و اگر انقلاب اسلامی و سپاه وجود نداشت، این پیروزیها و موروثهای منفی و مثبت مقاومت امکانپذیر نبود. برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، افتخار این است که به عنوان رهبر محور مقاومت، بیش از چهل هزار شهید را در این رهگذر آورده است.
پایان پیام