به گزارش مدار اقتصادی و بر اساس اطلاعرسانی دولت، در جلسه هیئت دولت امروز یکشنبه، که تحت ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد، وزیر نیرو وضعیت فعلی تصمیمات و اقدامات دولت در زمینه رفع ناترازی نیرو را مطرح کرد.
براساس این گزارش، پروانههای احداث ۳۴ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی صادر شده و سرمایهگذاران برای احداث ۷۸ هزار مگاوات دیگر ظرفیت تولید برق خورشیدی آمادگی نشان دادهاند. علاوه بر این، ۷ هزار مگاوات نیروگاه توسط سازمان ساتبا و ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات توسط بخش خصوصی در حال احداث است و تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری خواهند رسید.
برای مدیریت ناترازیها، دولت علاوه بر افزایش ظرفیت تولید برق، از طریق حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی، سیاستهای بهینهسازی و صرفهجویی در مصرف را نیز طراحی و اجرا کرده است. در راستای اعمال این سیاستها، برنامهریزی شده است که تمام ساختمانها و مراکز دولتی در زمان کوتاهی به پنلهای خورشیدی تجهیز شده و مصرف آنها از شبکه کشوری قطع شود.
در این جلسه، همچنین چندین آییننامه مربوط به قانون برنامه هفتم پیشرفت بررسی شده و به تصویب رسید.