**تاریخ انتشار: ۲۱/۰۴/۲۰۲۵ – ۵:۲۸ +۲ گرینویچ • به روز شده در ۵:۴۳**

ت şekی حوثی‌ها، نیروهای آمریکایی در حملات شبانه مغازه‌های محله فروه در صنعا را هدف قرار داده‌اند. این منطقه قبلاً نیز در چندین مورد هدف حملات نیروهای ایالات متحده شده بود. حوثی‌ها ادعا می‌کنند که حملات صبح دوشنبه آمریکا فقط به صنعا محدود نبود، بلکه مناطقی در مارب و جزیره‌ی کمران در دریای سرخ نیز هدف حملات شدند.

فرماندهی مرکزی ایالات متحده اعلام کرده‌است که به حملات خود علیه حوثی‌ها در یمن ادامه می‌دهد. حملات روز جمعه آمریکا به بندر راس عیسی در یمن حداقل ۷۴ کشته و ۱۷۱ زخمی برجای گذاشته‌است. این حمله، مرگبارترین عملیات نظامی آمریکا علیه حوثی‌ها از آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ بوده است.

سنتکام در بیانیه‌ای اعلام کرده‌است که هدف این حمله، محروم کردن حوثی‌ها از “درآمدهای غیرقانونی” بوده است. به گزارش اسوشیتدپرس، حملات آمریکا به حوثی‌ها از زمان مدیریت ترامپ گسترده‌تر از دوره‌ی ریاست‌جمهوری جو بایدن بوده است.

توسط jahankhabari.ir