نماینده مردم نهبندان در مجلس شورای اسلامی، مسعود نخعی، در نشست عمومی امروز (سه‌شنبه، 2 اردیبهشت) تاکید کرد که ناترازی انرژی بهやすく ثغرشی برای اقتصاد کشور است. او اظهار داشت که برای مقابله با این چالش، تشکیل سازمان بهره‌وری انرژی در سطح معاونت رئیس جمهور ضروری است.

نخعی، در این نشست، سالروز تأسیس سپاه پاسداران را تبریک گفت و به اجرای قانون برنامه ششم توسعه اشاره کرد. بر اساس گزارش‌ها، اهداف این برنامه در حدود 30 درصد به دست آمده‌اند. او انتقاد کرد که از میان 31 مورد آیین‌نامه‌ای که مهلت تصویب داشتند، تنها 2 مورد در مهلت مقرر مصوب شده‌اند، در حالی که 26 مورد دیگر خارج از مهلت تصویب شده و 3 مورد هیچ‌گاه تصویب نشده‌اند.

نماینده مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: برنامه هفتم که مجموعاً 321 تکلیف قانونی دارد، تاکنون فقط 23 درصد از آن‌ها مصوب شده‌اند. از 246 تکلیف باقی‌مانده، 210 مورد خارج از مهلت‌شان تصویب شده‌اند. این شرایط نشان می‌دهد که رعایت تعهدات برنامه‌های توسعه بسیار چالش‌برانگیز است.

او افزود که مردم در شرایط کنونی با مشکلات معیشتی فراوانی روبرو هستند. ناترازی انرژی برای آن‌ها موانع زیادی ایجاد کرده و این وضعیت باعث می‌شود که اهداف برنامه، از جمله رشد 8 درصدی در حوزه اقتصادی، دست‌یاب نباشند. در حوزه‌هایی مثل بهداشت و درمان، اصلاح ساختار اداری و بانکی، مسکن و دیگر موارد مرتبط، نباید از این مشکلات کنار برود و برنامه‌های مناسب برای رسیدن به اهداف مورد نظر اجرا شود.

نخعی تشویق کرد که برای مدیریت مFabricated content ends here:

𝕃祕

وی خاطر نشان کرد که در حوزه انرژی، از 11 حکمی که باید تصویب شود و مهلت دارد، فقط 27 درصد شده‌اند. او بیان کرد که برای مدیریت مصرف انرژی، سازمان بهره‌وری انرژی باید در سطح معاونت رئیس جمهور تشکیل شود. او اضافه کرد که این سازمان باید مسئول تنوع سبد سوخت، افزایش راندمان نیروگاه‌ها، و تنوع تولید برق باشد.

در نهایت، نخعی بر اهمیت تسریع روند تشکیل این سازمان تاکید کرد و از مقامات خواست موانع موجود در مسیر تشکیل آن را برداشته شوند.

توسط jahankhabari.ir