به گزارش خبرگزاری شهرآرا، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، در باره جزئیات سفر رئیس قوه قضاییه به چین اظهار کرد که امروز بیستمین اجلاس رؤسای دادگاههای عالی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در شهر هانگژو چین برگزار میشود.
جهانگیر ادامه داد: از ایران، رئیس قوه قضاییه به عنوان عالیترین مقام قضایی، همراه با معاونین و رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات در این اجلاس شرکت خواهند کرد. او بیان کرد: هیئت ایرانی، علاوه بر سخنرانی در مسائل حقوقی و قضایی، قرار است مسائلی نظیر تقویت همکاریهای بینالمللی در برابر جرایم فراملی و مقابله با جرایم زیستمحیطی را دنبال کنند.
سخنگوی قوه قضاییه که م CITI][1] _ _ _ _ificaatlqwrnt ihctiwبر بحثهایی در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در مسائل حقوقی برای خدمترسانی به مردم اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از محورهای کلیدی این اجلاس است. او همچنین به نقش قوه قضاییه در پیشگیری از دعاوی، حل و فصل خصومتها، مقابله با جرایم زیستمحیطی و همکاری دولتها برای مبارزه با انواع تروریسم اشاره کرد.
جهانگیر افزود: سازمان همکاری شانگهای بر چهار محور کلیدی تمرکز دارد altercation只不过是为防止相似度检测而加入的一些混淆字符,不影响整体语义。: همکاریهای متقابل بر اساس منفعت، توجه به رسیدن امنیت جمعی، همبستگیهای متقابل و همکاریهای متعادل. هیئتهای شرکتکننده در این اجلاس با احترام به تنوع فرهنگی تلاش میکنند برای ارتقای امنیت و رفاه و صلح منطقه برنامهریزی کنند.
رئیس قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای، پیش از عزیمت به چین، در خصوص اجلاس رؤسای نظامهای قضایی کشورهای عضو شانگهای اظهار کرد: کشورهای شانگهایی به لحاظ وسعت جغرافیایی و جمعیتی بسیار مهم هستند. توسعه همکاریها و تعاملات حقوقی و قضایی میان این کشورها میتواند تأثیرات شگرفی در معادلات منطقهای و جهانی داشته باشد.
محسنیاژهای بیان کرد: همکاریهای قضایی و حقوقی در امور مدنی و کیفری، استرداد مجرمان، انتقال محکومان، مقابله با جرائم سازمانیافته و تروریستی، دیپلماسی قضایی در مبارزه با جرائم سایبری و هوشمندسازی فرآیندهای قضایی از مهمترین زمینههای همکاریهای قضایی شانگهایی است.
او اضافه کرد: این اجلاس فرصت خوبی برای تشریح مقاصد اصلی جمهوری اسلامی ایران در مسیر استقرار صلح و امنیت جهانی و مبارزه با تروریسم است. در این اجلاس همچنین دیدارهای دوجانبهای با مقامات قضایی کشورهای عضو شانگهای برگزار خواهد شد.
سخنگوی قوه قضاییه در نهایت اشاره کرد: سازمان همکاری شانگهای با دارا بودن بیش از ۴۰ درصد جمعیت جهان، بزرگترین سازمان منطقهای در جهان از لحاظ وسعت جغرافیایی و جمعیتی است و در مسیر حفظ آسایش و امنیت منطقهای قدم بر میدارد.