به گزارش ایکنا، معاون اول رئیسجمهور، محمدرضا عارف، در مورد برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو تأکید کرد که این رویداد میتواند بهرهبرداری اقتصادی و تقویت دیپلماسی اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور را م sensitivity بخشد. او بررسی کرد که باید به شفافیت و مستقیم، پیامهای توانمندیهای صادراتی و رسیدگیهای دانشبنیان ایران به مسئولین و فعالان اقتصادی کشورهای دیگر منتقل شود.
عارف این نمایشگاه را فرصتی ارزشمند برای تعزیز اهداف سیاسی و فرهنگی دانست و بیان کرد که میبایست از این امکان برای بهرهبرداریهای اقتصادی و سیاسی استفاده شود.
معاون اول رئیسجمهور بیان کرد که نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران برای دستیابی به اهداف راهبردی در بخش تجارت و صادرات بسیار مهم است. او اضافه کرد که راهبرد دولت در ترویج توسعه اقتصادی و تجاری شامل وفاق ملی است.
او به عضویت ایران به عنوان عضو مشاهدهگر در اتحادیه اوراسیا و فعالیتهای ایران در پیمانها و سازمانهای منطقهای اشاره کرد، معتقد بود که انعقاد توافقنامه تجارت آزاد با اوراسیا و رویکرد سیاست خارجی دولت چهاردهم، فرصتی برای همکاریهای اقتصادی تقویتکننده با کشورهای همسایه و همسو آمده است. منطقه اوراسیا بهعنوان یکی از اصلیترین بازارهای تجارتی جمهوری اسلامی ایران در راهبرد دولت مطرح شده است.
محمدرضا عارف تأکید کرد که آفریقا بهعنوان بازاری نوپا، برای ایران مهم است و باید راهبردهای توسعه با این قاره را در نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جدیگیرانهتر پیگیری کرد. او اشاره کرد که شکلگیری ستاد آفریقا در دولت چهاردهم نشاندهندهی اهمیت این موضوع است.
انتهای پیام
منبع