بر اساس نظرسنجی کانفدراسیون کارفرمایان نروژ، نزدیک به ۷۰ درصد از مدیران کسب‌وکار در این کشور به عنوان یکی از چالش‌های مهم مدیریت نسل زد را اشاره کرده‌اند. بیش از نیمی از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که این نسل انتظارات بیشتری از کارفرمای خود دارند و بسیاری نیز اخلاق کاری ضعیف‌تری در این نسل مشاهده می‌کنند.

اما برخی تردید دارند که هلortex این چالش‌ها واقعاً از کل نسل زد است یا از رویکرد کارفرمایان امروز به این نسل. در این راستا، در ۳ آوریل (۱۴ فروردین) یک نشست بحث در کتابخانه دیخمان در اسلو برگزار شد تا به بررسی این سوالات بپردازد.

کامیلا مارتا ایله‌بک، استاد علوم بهداشت عمومی در دانشگاه علوم زیستی نروژ، در این نشست گفت: «ما معمولاً روی مشکلات تمرکز می‌کنیم، در حالی که به آمار نگاه کنیم، نسل زد عملکرد نسبتاً خوبی دارد.» بر اساس نتایج نظرسنجی موسسه افکارسنجی اُنگ‌داتا، نزدیک به ۹۰ درصد از جوانان بر این باورند که زندگی خوبی دارند و ۶۸ درصد آنها از آینده‌ای خوشبخت برخوردار خواهند شد.

در زمینه اشتغال نیز، ۶۸ درصد از جوانان در اوایل دهه ۲۰ شاغل هستند، در حالی که در میان افراد ۵۵ تا ۶۶ ساله، نرخ شغل‌داری ۶۹ درصد است. ایله‌بک افزود: «شکاف نسلی یک ویژگی طبیعی است و همیشه وجود خواهد داشت. نسل‌های بزرگ‌تر همیشه فرصت کردن به نقد که دیگران را داشته‌اند و جوانان این امتیاز را دارند که تقدیم‌کنند. امیدوارم بقیه همچون من به نسل زد اعتماد داشته باشند.»

اودا اومدال، عضوی از نسل زد، که همچنین نماینده شورای شهرستان آگدر و دانش‌آموز در دانشگاه است، مایل است که پاندمی به عنوان یکی از عوامل خودردی نشانه‌دهنده دشواری‌های مدیریت نسل زد در نظر گرفته شود. او اشاره کرد که بسیاری از اعضای نسل زد مجبور شدند دوران دبیرستان و دانشگاه را از خانه برگذرانند و این وضعیت باعث شده تا انتظارات کارفرمایان به‌манند قبل از پاندمی باقی مانده باشد.

کایا هوودناک، رئیس سازمان دانشجویی نروژ، معتقد است که نسل زد در زمانی رشد کرد که بسیاری از شاخص‌ها نزولی بودند و افراد این نسل به احساس ترس از آینده عادت کرده‌اند. او تأکید کرد که نسل زد در تعیین مرزها و حد و حدود بهتر از نسل‌های قبلی عمل می‌کنند.

گنار یاکوبسن، معلم و استاد از نسل ایکس، بر این باور است که شکاف نسلی به اندازه‌ای که رسانه‌ها نشان می‌دهند، گسترده نیست و باید برای حل آن با یکدیگر صحبت کنیم نه درباره یکدیگر.

در نهایت، خانم ایله‌بک بیان کرد: «ما نسلی را تربیت کرده‌ایم که مطالبات دارد. برای ما سخت است بپذیریم که حالا بچه‌ها در برابر ما ادعاهایی می‌کنند.» او تاکید کرد که به گذشته متوجه می‌شوند که بزرگ‌ترها باید وقتی کودکان صحبت می‌کنند، سکوت کنند.

توسط jahankhabari.ir