به گزارش خبرگزاری شهرآرانيوز، محمد گلزاری در صفحه‌ی کاربری خود در شبکه‌ی اجتماعی ایکس (X) اینطور نوشته است: “در حالی که مذاکرات غیرمستقیم فنی و کارشناسی میان ایران و آمریکا در ساعات آینده آغاز خواهد شد، بعضی از رسانه‌های خارجی خبرهایی را منتشر می‌کنند که برگرفته از منابع ادعاشده ایرانی هستند.”

او ادامه داد: “این روش اطلاع‌رسانی به منظور دستیابی به اهداف مختلف، بسیار قدیمی و معمول شده است. همکاران رسانه‌ای و مollo در عرصه‌ی خبر مطلع از این سبک اطلاع‌رسانی القایی هستند و در بازنشر و ترجمه چنین اخباری نباید به آن اعتقادی کنند.”

در پایان، محمد گلزاری تصریح کرد: “همانند مرحله‌های اول و دوم مذاکرات، وزیر و سخنگوی وزارت امور خارجه با صداقت، به پرسش‌های رسانه‌های داخلی و نظر عموم مردم ایران پاسخ خواهند داد.”

منبع: خبرگزاری ایسنا

توسط jahankhabari.ir