نمایندگان مجلس در جریان بررسی لایحه اختیار دولت مربوط به تغییر ساعت رسمی کشور و تعیین ساعات کار کارکنان، با دو فوریت این لایحه مخالفت کردند. در نشست علنی مجلس امسال، این مورد با ۱۰۴ رأی موافق، ۱۱۷ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۲ نماینده حاضر رد شد. در ادامه، نمایندگان با بررسی این لایحه به صورت یک فوریتی نیز با ۱۱۴ رأی موافق، ۱۰۶ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع مخالفت کردند. به این ترتیب، مقرر شد که این لایحه به صورت عادی رسیدگی گردد.
نماینده دولت در طی بحثها گفت که استفاده از تغییر ساعت رسمی به صرفهجویی در انرژی، کاهش اوج مصرف برق، هماهنگی با سبک زندگی اسلامی و بهبود کیفیت زندگی کمک میکند. به طور خاص، طی دو سال گذشته، این رویکرد تأثیر قابل توجهی داشته و میتواند منجر به صرفهجویی تا ۱۵۰۰ مگاوات برق شود، که معادل توان تولید یک نیروگاه است.
نمایندگان از جمله غلامرضا میرزایی مخالفان این لایحه بودند و معتقد بودند که دولت قبلاً حق تغییر ساعت کاری را دارد و نیازی به تصویب قانون جدید نیست. از سوی دیگر، محمدقسیم عثمانی این نظر را بیان کرد که لایحه میتواند در کاهش برق ک >& خاموشیها و صرفهجویی در مصرف انرژی تأثیرگذار باشد، بنابراین باید بر اساس نظر کارشناسان تعیین شود.
جلال کوچکینژاد نیز مخالف این لایحه بود و معتقد بود که تصویب قانون ثبات ساعت شگفتانگیز بود و دولت قبلاً حق تغییر ساعت کاری را دارد. همچنین، مهدی گودرزوند چگینی از مخالفان لایحه بود و اشاره کرد که تغییر ساعت بانکها به ۶ صبح در سال گذشته باعث ایجاد مشکلات زیادی برای مردم شده است.
محمدباقر قالیباف نیز در جریان بحثها معتقد بود که تغییر ساعات ادارات از آن جا که در اختیار دولت است، نیازی به تصویب لایحه جدید نیست.