به نقل از خبرگزاری شهرآرا، اتحادیه روزنامه‌نگاران فلسطین در گزارشی اعلام کرد که در ادامه نسل‌کشی از سوی رژیم اسرائیل در نوار غزه، در سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۵، پانزده نفر از خبرنگاران فلسطینی کشته شدند و ۱۱ نفر دیگر زخمی شدند. همچنین، منازل ۱۲ روزنامه‌نگار توسط اسرائیلی‌ها به طور مستقیم حمله شده و تخریب شدند.

طبق اطلاعیات ارائه شده توسط خبرگزاری آناتولی، در این گزارش از ۱۵ مورد بازداشت خبرنگاران، ۴۹ مورد تهدید جانی و بیش از ۱۱۷ مورد سرکوب و ممانعت ازiking رسانه‌ای، به‌ویژه در شهرهای قدس و جنین، گزارش شده است.

همچنین گزارش می‌دهد که در حملات رژیم اسرائیل، ۳۱ خبرنگار به دلیل استنشاق گاز اشک‌آور خفگی شدند و ۱۳ نفر دیگر رسمی از فعالیت خبری ممنوع شده‌اند. به طور کلی، ۳۴۳ مورد نقض حقوق خبرنگاران، از جمله ضبط تجهیزات کاری، حذف محتوای خبری و تحمیل جریمه‌های مالی و پیگرد قضایی، ثبت شده است.

به گزارش دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه، از آغاز نسل‌کشی‌های اسرائیلی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تعداد کل خبرنگاران فلسطینی که شهید شده‌اند به ۲۱۲ نفر می‌رسد.

منبع: ایسنا

توسط jahankhabari.ir