بر اساس گزارش‌های موقعیت خبری شهرآر، مایک والتز، مشاور امنیت ملی آمریکا، در یادداشتی که پس از صد روز دولت دونالد ترامپ به نشریه نیشنال اینترست ارسال شد، دوباره ادعا کرد که آمریکا مصمم است ایران را از دستیابی به توانایی‌های هسته‌ای منع کند. او افزود که رهبری ترامپ همه گزینه‌ها را برای این کار پاسخ‌دهنده می‌داند.

والتز بیان کرد که تلاش‌های دیپلماتیک برای رسیدن به این هدف در مراحل اولیه هستند، اما دونالد ترامپ همه گزینه‌ها را برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران بر روی میز قرار داده است. او همچنین تأکید کرد که ترامپ برای حفظ امنیت در دریای سرخ و مقابله با تهدیدات به کشتی‌های آمریکایی به گروه حوثی‌ها در یمن حمله کرده است.

و DriverManager اشاره کرد که این عملیات بخشی از سیاست Tambourine‌ اعمال فشار حداکثری بر ایران است و هدف آن قطع درآمدهای نفتی ایران و موانع پیشروی خشونت‌آمیز در منطقه است. توجه او به مسائلی مانند ارتباط‌های عربستان و بازبینی‌های سیاست چین نیز برخوردار است.

والتز همچنین به حمایت ترامپ از دولت اسرائیل اشاره کرد و اعلام کرد که ترامپ بیش از هر دولت پیشین، تسلیحات به اسرائیل فروخته و اقدامات حمایتی را با این کشور رقم زده است. او به نقش ترامپ در مبارزه علیه تروریسم و حملات به داعش در مناطق مختلف اشاره کرد.

مشاور امنیتی رئیس‌جمهور آمریکا همچنین بر سیاست مقابله با چین تأکید کرد و اعلام کرد که ترامپ مصمم است تا موانع اقتصادی و نظامی چین را بر خلاف منافع آمریکا مrait. او ادعا کرد که سیاست‌های ترامپ منجر به جلوگیری از کنترل چین بر کانال پاناما و ادغام شرکت‌های آمریکایی در ساختارهای نظامی چین شده است.

در نهایت، والتز دستاوردهای دولت ترامپ در زمینه کنترل مرز و مهاجرت را برجسته کرد و بیان کرد که ترامپ برای حفظ امنیت داخلی آمریکا گام‌های مؤثری برداشته است.

منبع: ایرنا

توسط jahankhabari.ir