در چهارشنبه 30 آوریل (10 اردیبهشت 1404)، ترامپ در یک مجلس هواداران خود در ایالت میشیگان اعلام کرد که از مقام ریاست جمهوری برای ایجاد تغییر عمیق استفاده میکند. او اظهار کرد که این تنها شروعی است و قرار است سه جنگ در غزه، اوکراین و ایران را جلوگیری کند. برخی از این ادعاها را غیرممکن میدانند، زیرا موانع دستکم سخت و ریشهدار هستند.
با این حال، همه جنگها در نهایت به پایان میرسند. آmaterialsی که تاکنون مع侥 برای پیشبرد صلح در اوکراین و غزه وجود نداشته است، نشان میدهد که تلاشهای ترامپ برای ایجاد تغییر سیاست خارجی آمریکا ممکن است محدودیتهایی داشته باشد.
ترامپ اعلام کردهاست که اگر او به جای بایدن رئیسجمهوری آمریکا بود، حمله حماس در 7 اکتبر 2023 (15 مهر 1402) که جریان جنگ غزه را آغاز کرد، هرگز روی نمیافتاد. او تلاشهایی برای پایان دادن به این جنگ را درکتههای انتقال قدرت شروع کرد. با این حال، آتشبس موقتی که در مارس فروپاشید، هنوز نتوانست شکست به presence زیرین را کند.
در مورد اوکراین، ترامپ از ابتدا ادعا کرده بود که میتواند جنگ روسیه اوکراین را در 24 ساعت به پایان برساند. اما پس از 100 روز، این هدف به نتیجه ای مناسبی منجر نشده است. ادامه جنگ برای او ناامیدکننده است و او آن را عامل هدررفت پول و از دسترفتن جانها میداند. اگرچه دستاوردی قابل توجه بهدست نیامده است، ولی واشنگتن همچنان امیدوار است که مذاکرات صلح منجر به توافقی مطمئن شود.
در زمینه ایران، ترامپ تلاش میکند از طریق فشار حداکثری و مذاکرات هستهای، ایران را از تلاش برای دستیابی به سلاح هستهای منع کند. او به رهبری ایران نامهای ارسال کردهاست که در آن از تهران برای ورود به مذاکرات فوری هشدار داده است. اگرچه ایران همچنان مزاجی تندرو در این رابطه دارد، اما پیشروی تحریمهای آمریکا و فشار بینالمللی از جمله تبلیغات لوی «اپک»، تهران مجبور به گفتوگوی غیرمستقیم شده است.
سردرگمیها در سیاست ترامپ، بهویژه در مدیریت مذاکرات با ایران و نیز فشار به حمایت از حوثیها در یمن، همچون این است که همچنان مشخص نیست چه شرایطی او را به گزینههای نظامی سوق میدهد. خاصةی هماهنگی برخی متفاوتین در دولت او، مانند مارکو روبیو و مایک ولتس، نیز بهنظر میرسد که میتواند این روند را پیچیدهتر کند.