بر اساس گزارش خبرنگار مهر، تیمهای فوتبال بارسلونا از اسپانیا و اینتر میلان از ایتالیا در دیداری که از ساعت 22:30 شامگاه چهارشنبه برگزار شد، در مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه ۳ – ۳ متوقف ماندند.
گلها به این ترتیب بودند: لامین یامال در دقیقه 24، فران تورس در دقیقه 40 و رافینیا در دقیقه 63 برای بارسلونا و مارکوس تورام در دقیقه 1، دورفیریس در دقیقههای 21 و 64 برای اینتر میلان به ثمر رسید.
این بازی با شکستن رکورد سریعترین گل تاریخ این مسابقات آغاز شد. مارکوس تورام فقط در کمتر از یک دقیقه توانست این رکورد را به نام خود بگذارdato.
مهدی طارمی در این بازی، جای لائوتارو مارتینز را در خط حمله اینتر گرفت و برای تیم نراتزوری بازی کرد.
هرچند بارسلونا با 629 پاس، کنترل بازی را در دست داشت، اما اینتر با فقط 297 پاس توانست حریف قوی خود را عاجزد برآورد و به تساوی ارزشمندی دست یابد.
هنریک میخیتاریان از بازیکنان اینتر با 11 کیلومتر و 820 متر حرکت، بیشترین دوندگی را در بین بازیکنان هر دو تیم انجام داد. او در دقیقه 75 توانست گلزنی کند اما این گل به دلیل حضور کفش او در منطقه آفساید توسط سیستم VAR رد شد.
دیدار برگشت این دو تیم در تاریخ 16 اردیبهشت ماه در شهر میلان برگزار خواهد شد.