به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، اسکندر مومنی، وزیر کشور، در مورد آخرین وضعیت حادثه اسکله شهید رجایی گفت: هدف اصلی ما در حال حاضر امداد و نجات مردم و حفظ جان هموطنان عزیز است. علاوه بر این، اطفای حریق و جلوگیری از گسترش آتش نیز به طور جدی در دستور کار ماست.

وی افزود: تا کنون حدود 700 تا 750 نفر در این حادثه مصدوم شده‌اند. از این تعداد، 212 نفر به صورت موقت مداوا شده‌اند و سایر مصدومان به مراکز درمانی استان، شهرهای همجوار و حتی استان‌های همسایه منتقل شده‌اند. مراقبت از مجروحان همچنان ادامه دارد.

وزیر کشور همچنین اعلام کرد: متأسفانه در این حادثه 8 نفر جان خود را از دست داده‌اند. اطفای کامل آتش پس از پایان عملیات امداد و نجات اولویت اصلی ما است.

مومنی ادامه داد: تمام امکانات از استان‌های مختلف، به ویژه شهرهای اطراف بندر عباس و مرکز کشور، بسیج شده‌اند. تیم‌های آتش‌نشانی تخصصی از استان‌های مختلف و تهران به محل حادثه آمده‌اند و هواپیماهای متخصص به کنترل و اطفای حریق نیز در صحنه حضور دارند.

وزیر کشور تأکید کرد: همه دستگاه‌ها با هم همکاری دارند و امیدوارم بتوانیم طی ساعات آینده آتش را مهار کنیم. البته حریق به دلیل وزش هوای شدید به صورت کانتینر به کانتینر گسترش یافته، که این کار کنترل آتش را دشوار کرده است.

وی همچنین اعلام کرد: برای جلوگیری از گسترش بیشتر آتش، در اطراف منطقه حادثه کانتینرهای خالی مستقر شده‌اند تا عملیات اطفای مؤثرتر ادامه یابد. ما خوشبختانه تمامی دستگاه‌های مسئول در خط مقدم هستند و روند مقابله با حادثه با تمام توان در جریان است.

توسط jahankhabari.ir